Kurk salatisse ja purki

Allikas: Ajakirjade Kirjastus
Eestimaal on suviti  kogu aeg kurke sisse tehtud. Meie vanaemad ja emad on neid marineerinud ja soolanud, hapendanud ja salatiks teinud. See ajendaski Lia Virkust ja Pille Endenit seda raamatut kokku panema - et kurgihooajal oleks kõik retseptid ühest kohast  võtta. 
Kurke saab teha nii mitmel erineval moel, et retsepte sai raamatujagu. Alates   krõmpsuvatest "üheöö " soolakurkidest  või kilekotikurkidest kuni klassikaliste hapendatud kurkide või igihalja Toome salatini. Raamatust võib leida ka moodsamaid tsilli , mündi või apelsiniga marineeritud kurke, mõnusaid salateid  koduselt sinepiga või põnevalt Tai moodi valmistatud. Igal juhul saab selle raamatu abiga rikkalik kurgisaak purki pandud!
“100 rooga “ sõsarsarja 17. raamat.  

Kurk salatisse ja purki
Lia Virkus, Pille Enden
76 lk, pehmed kaaned
Hind poes: 8,90 €


Kurgisalat paprika ja sibulaga

Toome salat

Krehvtine kurgisalat sinepiga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa