Püssiga köögis

Allikas: Ajakirjade Kirjastus
Kodurestorani MerMer peakokk Merrit Kiho tutvustab läbi romantiliste lapsepõlvemälestuste ülimaitsvate ulukiroogade valmistamise saladusi. 
Võime tõdeda, et „issi tütar“ sai oma kokanduspisiku papsilt, kõvalt jahimehelt. Põnevatele toitudele lisavad vürtsi jäägritelt kuuldud jaburad jahimehelood. Raamatust leiab pisut üle viiekümne ulukiroa, sinna juurde sobivaid salateid ja lisandeid ning üllatusena ka seitse autori lemmikkooki. Nagu Merrit ise ütleb, on ka tummise roa finaaliks hõrk magustoit.
„Püssiga köögis“ on kaval kingitus (jahimehest) isale ja ehk innustavad need lihtsad retseptid ka meespoolt köögis enam kokkama!

Gorgonzolaga täidetud metssea välisfilee

Pekiga pikitud põdrapraad

Flambeeritud põdramaks



Püssiga köögis
50 maitsekat ulukirooga
Merrit Kiho
196 lk, kõvad kaaned
Hind 24 €
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa