Uus raamat! Kapsatoidud

Allikas: Ajakirjade Kirjastus
Kui kuuleme sõna „kapsas”, meenub meile esimesena valge peakapsas, mis on aga vaid üks suguvõsa esindajatest. 
Selles raamatus on 30 retseptiideed, milles on valge ja punase peakapsa ning lillkapsa ja brokoli kõrval oma koha leidnud ka Savoia kapsas ning nui-, roos- ja lehtkapsas. Kapsas sisaldab külluses vitamiine, mineraalaineid ja kiudaineid ning märkimisväärselt palju kasulikke bioaktiivseid ühendeid. Kõikide nende rõõmuks, kes armastavad suuri portsjoneid, sisaldab kapsas samas väga vähe kaloreid.


Kapsatoidud
Kristina Efert
76 lk, pehmed kaaned
Hind poes: 8,90 €

„100 rooga“ sõsarsarja 22. raamat.



Lehtkapsasmuuti

Nuikapsapätsid

Vokiroog veiseliha ja rooskapsaga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa