Hapukapsas pirukasse ja potti

Allikas: Ajakirjade Kirjastus Autor: Andra Kalda
Hapukapsas kui üks Eesti köögi traditsiooniline toiduaine kipub olema talve- ja jõuluaja toit, kuid selle võimsate tervisele kasulike omaduste tõttu võiks hapendatud kapsast tarbida aasta läbi. 
Hapukapsas on palju vitamiine, see soodustab seedimist, puhastab verd ja hõlbustab toitainete imendumist. Minisarja uuest raamatust leiad retsepte toore ja hautatud hapukapsa kasutamiseks erinevates toitudes. Talvisel ajal kipub pidusöömaaegadest ikka hautatud kapsast üle jääma. Siit leiad ideid nii küpsetiste kui ka argipäevaroogade valmistamiseks, et saaksid ülejäägi maitsvalt ära kasutada. Muide, kapsa hapendamine on imelihtne! Kui korra proovid, siis ilmselt rohkem soovid! Sõsarsarja „100 rooga“ 24. raamat.

Hapukapsas pirukasse ja potti  
Andra Kalda
64 lk, pehmed kaaned
Hind poes: 8.90 €



Tomatine kapsas paprika ja sibulaga

Hot dog karamellistatud hapukapsa ja sibulaga

Hapukapsa-bataadi püreesupp röstitud kanepiseemnetega
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa