Üllatavad talvised õunaroad

Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Õunu pole kunagi liiga palju, eriti kui koogi ja kisselli kõrval kasutada ubinaid ka soolastes roogades. Õuntest saab suurepärase lisandi näiteks liha kõrvale, olgu siis salati, pudru või kastme näol. Lahenduseks kõigile neile, kelle sügisel korjatud õunad on pehmeteks vissideks muutunud, pakume välja kolm magustoitu, kus tohletanud ubinad nutikalt ära kasutada. Muidugi sobivad need maiused ka neile, kel sahvris õunaülejääke pole ja peavad eelistama poeõunu. 
Nõuanne!

* Eelista soolastes toitudes pigem hapukaid õunasid. Õunad võiksid olla seejuures keskmise kõvadusega, sest väga pehme õun muutub kiiresti püdelaks püreeks.

* 1 suur õun = u 200 g


Selleri-õunapüree

Õuna-kaalikasalat

Kalkuni-õunapada

Õuna-ingverisalsa

Õunavorm

Ahjuõunad
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa