UUS RAAMAT: Värvikad juurikad

Allikas: Ajakirjade Kirjastus Autor: Epp Mihkels
Juurviljad on tõepoolest värvikad nii välimuselt kui ka sisult. Leidub eri värve porgandeid ja peete, milles kõigis on rikkalikult vitamiine ja mineraalaineid. Ning ka vähemvärvikad ei jää neist selles osas maha. Samas ei satu need väekad ja värvikad juurikad meie toidulauale sugugi tihti ‒ kui, siis ehk salatis või supis-ühepajatoidus.
Autor tõestab, et porgand, peet ja kaalikas ning vähemtuntud juurseller, naeris ja pastinaak sobivad mis tahes kujul väga erinevatesse roogadesse. Riivitud salat võib mõne maitseaine või nõksuga muutuda hoopis uueks ja huvitavaks ning mõni juurikas passib lisaks supile veel ka näiteks šokolaadikoogi sisse.
Leidke raamatu abil oma tee värvikate juurikate maitsete maailma.


Kaalikasupp läätsedega

Porgandisuflee

Peedi-kliiküpsised


TELLI RAAMAT SIIT!

Värvikad juurikad
Toidud porgandist, peedist, kaalikast, pastinaagist, juursellerist ja naerist

Epp Mihkels
112 lk, kõvad kaaned
Hind poes: 18 €
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa