Paastuköök traditsioonide valguses

Allikas: Ajakirjade Kirjastus
Kuidas paastuda? Muidugi traditsiooniliselt ja läbimõeldult. Eeskujuks ja vundamendiks võtsid Oma Maitse toimetaja Margit Arndt-Kalju ja projektijuht Lia Virkus “Paastuköögi“ raamatus kristliku paastutraditsiooni. See töötab ja on ennast juba aastasadu ning isegi -tuhandeid õigustanud. Vaim puhastub, kilod kaovad. Ausalt.
“Paastuköögi” kaante vahel on soovitut ja sobivat igaühele. Raamat on heas mõttes ääretult eklektiline ja haarab kõigi huvisid. Pereemast teoloogiadoktorini. Idast läände. See on teekond argirabelemistest vaimse ja füüsilise puhtuse poole. Ihu ja vaim on meie sõbrad. Hoolitseme nende eest!

Katlas podisevad siin traditsioonilised ida- ja läänekiriku paastutoidud Lia Virkuse suurepärases tuuningus. Toitumisnõustaja jagab juhised ja annab näidismenüü päris algajaile.  Lia ja Margit läbisid aga terve 40-päevase suure paastu! Naudinguga! Ja samal ajal kribisesid hanesuled, klõbisesid klahvid – selle tulemusena sai talletatud vahetust vahetum kogemus – paastupäevikud. Ja kui sellest kõigest veel ikka jääb väheseks, siis tasub pilk suunata ida- ja läänekiriku vaimulike poole, kes jagavad lahkelt oma vaimset pagasit ja seletavad lahti paastu vaimseid tagamaid.

Paastume koos! Puhtama ja kergemana edasi!

Paastuköök. Traditsioonide valguses.
Lia Virkus, Margit Arndt-Kalju
184 lk, kõvad kaaned
Hind poes: 19 €


TELLI RAAMAT SOODSALT SIIT



VAATA RETSPTE:

Okroška

Köögiviljaraguu riisiga

Paastuleib

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa