Hõrgud road rupskitest

Allikas: Ajakirjade Kirjastus Autor: Epp Mihkels
Peaaegu kõik me sööme maksapasteeti või maksakastet. Südamest, neerudest või linnupugudest toite valmistatakse pisut harvemini. Kamar, jalad, magu, kops ning kas või kuldimunad satuvad aga juba asjast rohkem huvitatute potti või pannile. Paljud rupskid ei jää toiteväärtuselt alla lihale ning vitamiinide ja mineraalide poolest pigem ületavadki seda. 
Rupskite maailm on põnev ning avastamist väärt. Esialgseks emotsiooniks on ehk võõristus, kuid asjasse süvenedes võib valmistada peaaegu igast siseelundist või teistest subproduktidest mõne toidu, mis meeldima hakkab. Käesolev raamat on sellel avastamisretkel hea abiline – retsepte leidub nii linnukeeltest kui ka pullimunadest, vanast hääst süldist rääkimata.

Hõrgud road rupskitest. Sabast ja südamest linnukeelte ja pullimunadeni
Epp Mihkels
120lk, kõvad kaaned
Hind poes: 19 €




TELLI RAAMAT SOODSALT SIIT!



Väikesed maksapirukad
 
Üleküpsetatud veisesaba

Kanapugu-kurgikaste
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa