Kirglikud linnud, puhtad maitsed

Allikas: Oma Maitse Autor: Ingrem Raidjõe
Jaanalinnuliha ja pisikesed vutid, pardifileest ja kanast rääkimata, on turul-poes järjest enam kättesaadavad. Mida neist väärikatest sulelistest teha?
Minu süda kuulub Muhumaale. Juba neljandat korda avame oma jaanalinnufarmis suvekohviku Inni, kus toidu kvaliteedis ma järeleandmisi ei tee – kogu tooraine tuleb enda farmist või metsast-merelt ja on nii värske, kui olla saab. Muhumaa on minu jaoks kirg – võimalus töötada keskkonnas, kus olen õnnelik ja saan pakkuda õnnelikke hetki ka teistele. Toiduainetest ongi minu lemmikud jaanalinnu- ja ulukiliha, aga pakun teile huvitavaid roogasid ka pardist, kanast ja vutist. Talvel külaliskokana privaatrestoranis Köök toimetades olen märganud, et need on eestlastele meele järele.

Jaanalinnuliha-carpaccio värske salatiga

Maapirnisupp kanaknellidega

Kuumal pannil röstitud jaanalinnufilee kreegikastme, kartuli-spinatitambi ja porgandi-kaalikaribadega

Pardi rinnafilee roheliste köögiviljade ja punaveinis pošeeritud pirniga

Küpsetatud vutid punapeetide, punase sibula ja viinamarjadega
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa