Märts

Allikas: Oma Maitse
Õues vaatad – hanged. Vahel sulalumest ja lörtsist, vahel mitte. Aga ometi tunnevad kõik juba kevadet. Meie siin ajakirjas ka.
Suristamegi enne lugema asumist kõigepealt valmis meie lugeja Merilini saadetud porgandi-vürtsismuuti, tervitame sellega peagi saabuvat uut aastaaega, keerame siis lehte ja jõuame Tuuli Mathiseni rohe-rohekuldsete kevade pühitsemise toitudeni.

Mõni läheb veel sammukese edasigi ja paastub pikalt ja põhjalikult – sellest räägib Margit Arndt-Kalju. Raili Mikk toob lauale peedi, Maru sosistab sumahhi ja hibiskuse hapude maitsetega, kasemahl voolab, pirukad muutuvad lausa jahuvabadeks ja saavad peale köögiviljaroosid. Lisaks uurime, kuidas käib korralik kodu-catering. Lausa nii korralik, et kaetud saavad ka suured filmivõtete aegsed lauad näljasele filmirahvale.

Märtsi võib Oma Maitses kuulutada ka kunstikuuks, sest kunsti on ajakirjas seekord tõesti uhkelt: kunstnik Juss Piho avab oma Nõmme ateljee-kodu ukse ja lubab kotletilõhnaga täituvas majas ringi vaadata. Ester Bardone lahkab silmadega söömise tagamaid ja Katrin Press käis Taanis rahvusvahelisel toidufotofestivalil, kust jõudis tagasi innustunult ja tähtede poole pürgivalt.

Vaatame ka üht leivaküpsetusettevõtet, salakuulajad sisenevad Haku ust avades Jaapanisse, Rita Osa õpetab tordikaunistusvõtteid ja annab ko-hu-ta-valt häid magusaid mandlikasutusretsepte. Muidugi on olemas ka kõik püsirubriigid uudistest toredate köögividinateni.

Ja siis on käes kuu lõpp – LIHAVÕTTED! Pasha saab õige mitu uut ja vana lahendust ning lapsed teevad köögis maiustusi.

Maitsvat märtsi!
Teie Oma Maitse
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa