Uus raamat: Oad, herned ja läätsed

Allikas: Ajakirjade Kirjastus
Kuivatatud oad, läätsed ja teised kaunviljad on jäänud tänapäeva kiirvalmivate söökide kõrval tahaplaanile, kuid tegelikult on need  väga väärtuslikud toiduained, eriti rasvase liha või juustu asemel. 
Kaunviljad sisaldavad palju kiudaineid ja proteiini, rauda, magneesiumi, kaltsiumi, foolhapet, tsinki, kaaliumi, vaske ja B-rühma vitamiine. Hernestes, ubades ja läätsedes oleva raua saame kätte, kui sööme kaunvilju koos C-vitamiini sisaldavate köögiviljadega.
Autorid on siia kaante vahele kogunud 50 tervislikku rooga, et rikastada kaunviljadega meie igapäevast toidulauda. Samuti leiate raamatust erinevate kaunviljasortide tutvustuse ja mis neis kasulikku on (läätsed, oad, herned, kikerherned).  Kaunid toidufotod Jaan Heinmaalt.

Oad, herned, läätsed. Armastus kolme kaunvilja vastu
Lia Virkus, Tiina, Lebane, Kaie Mei
128 lk, kõvad kaaned
Hind poes: 19 €


TELLI SOODSAMALT SIIT!


Marineeritud valged oad

Läätsesupp kevadie rohelise ja munaga

Ubadega mudakook
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa