Uudiskiri Instagram Facebook
 
Nädalalood

2015. aastal ilmunud retseptid

Nädalalood

2015. aastal ilmunud retseptid

PrindiSoovita sõbrale Facebook
Ajakirjas 2015. aastal ilmunud retseptid.

SUUPISTED JA EELROAD

Ahjus röstitud baklažaani ja paprika salat september, lk 75
Akvaviidiga tembitud kodumaine forell oktoober, lk 37
Ampsuke naanist, spinatist ja halloumi’st detsember, lk 53
Avokaadorohke kanasalat mustika-balsamicokastmes, august,  lk 17
Beebispinat marineeritud porgandilintidega jaanuar, lk 70
Bruschetta’d detsember, lk 48
Eskalibada juuni, lk 82
Fenkoli ja peekoniga küpsetatud Belon veebruar, lk 63
Foie gras detsember, lk 31
Gratineeritud Fin de Claire veebruar, lk 63
Halloumi ja arbuus bulgurisalatis juuni, lk 65
Hirve-carpaccio oktoober, lk 33
Hommikune mustikakauss pirnidega, august, lk 65
India pähkli, pirni ja estragonikreem ... Latika ja ahvena maandumiskoht juuli, lk 36
Ingverine part nuudlisalatiga veebruar, lk 47
Juustukroketid praetud seentega jaanuar, lk 77
Kachumbari ehk tšilli-tomati-sibulasalat aprill, lk 43
Kaks ühes ehk salat tainakorvis jaanuar lk 13
Kammkarbitartar kurgilootsikus september, lk 34
Kanepijahudipp juuli, lk 51
Kapparsialat aprill, lk 30
Karulaugulehtedesse mähitud grillitud halloumi mai, lk 60
Kevadrullid “Suveks saledaks” märts, lk 88
Kinoapuder chia-seemnete ja kookoskoorega, august, lk 65
Kitsejuust ja oliivitapenaad detsember, lk 53
Kohev omleti-mürklirull märts, lk 83
Kumkvaadi-sibulamoosicrostini kitsejuustuga detsember, lk 36
Küülikumaksavaht Põltsamaa Kuldse želee all märts, lk 19
Küüslaugune baklažaanitomatitartar september, lk 34
Küüslaugupaneeringus röstitud kõrvits oktoober, lk 71
Küüslaugu ja ürtidega labneh aprill, lk 21
Lagritsakalkuni ooteleib november, lk 33
Lehtkapsa ja kitsejuustu frittata aprill, lk 44
Linnaseäädikaga bataaditšipsid november, lk 59
Luksuslik jänesepatee oktoober, lk 61
Lutsusuupiste mai, lk 29
Lõhetartariga südamevõileivad veebruar, lk 78
Läätse-kikerhernesalat november, lk 73
Läätse-spinatisalat kanaga november, lk 70
Mandariini-kanasalat maapirni ja kõrvitsaga detsember, lk 36
Marineeritud lillkapsas – mõnus amps juuli, lk 40
Mereannisalat ehk insalata frutti di mare juuli, lk 74
Minimõõdus hot dog detsember, lk 53
Mündirikas röstitud aedviljasalat hummusega veebruar, lk 47
Oblika-beebispinatisalat avokaado ja krevettidega mai, lk 69
Pardimaksa-crostini vermutiga märts, lk 20
Peedipliinid suitsulõhega detsember, lk 54
Peeditartar kitsejuustu ja Kreeka pähklitega september, lk 32
Peen põldpüüterriin oktoober, lk 58
Porgandihummus jaanuar, lk 69
Pošeeritud kalkunimunade ja vürtsikiluga salat märts, lk 82
Punase riisi, kinoa ja apelsini salat veebruar, lk 21
Purgikurgisalat karulauguõite ja punase sibulaga juuni, lk 96
Roheline salat september, lk 39
Röstitud gnocchi päikesekuivatatud tomatite ja oliividega detsember, lk 54
Salat värvilistest juurikatest jaanuar, lk 22
Salatilaevukesed avokaadokreemi ja prosciutto’ga mai, lk 60
Seene-panini september, lk 88
Seentega bulgurisalat september, lk 91
Selleriremulaadiga chorizo detsember, lk 54
Serrano-rullid juurselleriga veebruar, lk 74
Sidrunivinegretis maitsestunud peedisalat fetaga, august, lk 20
Sigurilaevukesed kreveti ja mangoga detsember, lk 53
Siiakalatartar ausa taluvõiga september, lk 33
Silmusuupisted september, lk 55
Sinepine maasingisalat läätsede ja porgandiga juuni, lk 63
Sink ja ingver detsember, lk 54
Soe läätsesalat röstitud köögiviljadega november, lk 71
Soe läätse-suitsukoodisalat november, lk 72
Soolasiig mai, lk 29
Spargel ja juust mai, lk 34
Suitsuangerja-“cannelloni” veebruar, lk 43
Suupistesaiad mozzarella, pesto ja prosciutto’ga veebruar, lk 74
Suussulav lõhepatee detsember, lk 14
Suvikõrvitsasalat kuskussiga ja tahini-kaste august,  lk 16
Tomatisalat tulise chorizovinegretiga juuli, lk 66
Tuunikalatartar avokaado ja kookospiimaga september, lk 33
Valge spargel homaarileemest tehtud Hollandi kastmega mai, lk 33
Vasikafilee valge spargli ning portveini ja India pähkli dressing’uga mai, lk 34
Veisefileest tartar september, lk 31
Viie minuti salat jaanuar, lk 32
Värsked kevadrullid Vietnami stiilis mai, lk 42
Värske salat tiigerkrevettidega oktoober, lk 44
Vürstikad lehtkapsatšipsid, august, lk 19
Äädikaräimed jaanuar lk 90
Ürdised muna-wrap’id kitsejuustuga, august, lk 34
Ürtide ja küüslauguga küpsetatud Fin de Claire veebruar, lk 63
7 salatit meloniga detsember, lk 72


SUPID

Aiarohelisest külm supp krõbedate suvikõrvitsaampsudega juuli, lk 23
Gazpacho aprill, lk 58
Hernepüreesupp kinoaga veebruar, lk 85
Kanasupp sidruni ja munaga aprill, lk 33
Kevadiselt kerge pho-supp riisinuudlitega veebruar, lk 23
Korralik musta alpinisti kanasupp seentega november, lk 30
Kõrvitsasupp jaanuar, lk 31
Köögiviljapuljong mai, lk 35
Köömnetega röstitud porganditest supp Saida juustu ja heledate viinamarjadega oktoober, lk 38
Marika silmusupp september, lk 54
Oasupp puuahjus jaanuar, lk 91
Oblika-spinatikreemsupp mai, lk 70
Pho bo ehk nuudlisupp veiselihaga mai, lk 42
Punaläätsesupp tomatiga juuni, lk 32
Peedipüreesupp kookospiimaga oktoober, lk 28
Peedi-kapsasupp oktoober, lk 31
Rabarberilehesupp suitsukoodiga mai, lk 11
Roheline gazpacho juuli, lk 67
Roheline herne-spinatisupp märts, lk 81
Siidine kukeseentest kreemsupp september, lk 89
Suitsumakrellisupp küüslauguleivaga veebruar, lk 48
Suvesupp Prantsuse moodi august, lk 28
Tomati-läätsesupp Ingveriga aprill, lk 54
Vanaema ahvenamarjaklimpidega kalasupp mai, lk 82

TAIMETOIDUD

Aloo gobi juuli, lk 41
Baklažaani-katsu-karri veebruar, lk 50
Bataat ja pošeeritud munad märts, lk 52
Cape Malay karri september, lk 63
Granaatõunamüsli veebruar, lk 69
Gratineeritud lillkapsas juuli, lk 40
Frititud põldoapallid tšilli, värskete herneste ja koduse labneh’iga, august, lk 41
Grillitud baklažaan misopasta ja juustuga juuni, lk 43
Jõuluhommik viigimarjadega detsember, lk 66
Kaerahelbepuder õunte ja mandlipiimaga november, lk 11
Karamellise kaalika või naeriga täidetud paprikad jaanuar, lk 22
Kevadine salat maasikate, mandlite ja rabarberivinegretiga mai, lk 21
Kevadine sparglisalat mai, lk 34
Kikerherne-hot-dog avokaadokastmega juuli, lk 88
Kinoast tabbouleh märts, lk 50
Kruubi-bataadipuder parmesani ja kõrvitsaseemnetega veebruar, lk 83
Kolme riisiga salat grillitud köögiviljade ja tahinikastmega veebruar, lk 21
Koorene peedikarri märts, lk 53
Köögiviljakarri kookospiimaga jaanuar, lk 21
Köögiviljapuljong oktoober, lk 30
Lasanjerullid beebispinati, ricotta ja Kreeka pähklitega aprill, lk 67
Lihtsaimast lihtsam hernerisoto tšilli ja mündihelvestega jaanuar, lk 49
Lillkapsapasta juuli, lk 49
Lillkapsarisoto juuli, lk 41
Lillkapsas ghee’ga juuli, lk 41
Lillkapsas India moodi juuli, lk 41
Linnasejahu ja -siirupiga müsli november, lk 59
Magushapus tšillikastmes tofu ananassi ja praenuudlitega jaanuar, lk 53
Mee-tomatikala jaanuar, lk 80
Misopastane röstitud baklažaanisteik ja bataat august, lk 35
Mustad läätsed jogurtiga aprill, lk 20
Oblikamüksuga hommikuomlett mai, lk 71
Parim veganburger linnas august, lk 23
Perepetšid jaanuar, lk 59
Pestorohke suvikõrvitsavorm juustuga juui, lk 66
Piparmündised nuikapsapätsikesed juuni, lk 36
Piri-piri, halloumi ja coleslawwrap’id bataadisektoritega mai, lk 50
Punapeedikotletid õunte ja seesamiseemnetega august, lk 30
Puravikurisoto september, lk 90
Redise tants kinoaga märts, lk 34
Riisipaberis köögiviljade hot dog magusa tšillikastmega juuli, lk 89
Rohelised miniomletid mai, lk 51
Rohelises pipras püherdanud austerservikud veebruar, lk35
Röstitud aedviljadest  lasanje august, lk 24
Röstitud ciabatta ürdise ricotta ja värskete ubadehernestega juuni, lk 57
Röstitud lillkapsas ja pähklicarbonara mai, lk 50
Röstitud porgandid vürtsköömnejogurtiga aprill, lk 23
Sidrunine pühvli-mozzarella roheliste ubade ja hernestega juuni, lk 55
Soe bulgurisalat ingveri ja apelsiniga märts, lk 89
Soe kinoasalat pisukese oblikaga mai, lk 69
Sojakastmes marineeritud röstitud kõrvits jaanuar, lk 67
Spargliraamis trühvliomlett mai, lk 35
Spinati-maapähklihautis küüslauguriisiga november, lk 77
Tagurpidi riisivorm köögiviljadega ehk maqluba veebruar, lk 22
Taimne köögiviljalasanje aprill, lk 68
Taimsed lihapallid tomatisuvikõrvitsa-“ spagettidega” august, lk 29
Tatrapada tomatiga oktoober, lk 30
Tervelt küpsetatud vürtsikas lillkapsas ja soe kikerhernesalat august, lk 22
Tomatikastmes küpsetatud munad november, lk 23
Tomatisupp munahelvestega jaanuar, lk 66
Triibupasta ehk italiano cavatelli juuli, lk 75
Umbrohi pelmeeni sees mai, lk 19
Vahepala: taldrik seemnepuistega ehk pirni-mozzarella-salat granola’ga mai, lk 66
Vürtsikas aedviljapilaff kurgi-raita’ga august, lk 33
Õhtusöök: apelsin ja feta lopsakas kastmes mai, lk 66
Ülevürtsitatud lillkapsas juuli, lk 41

LINNUIHAROAD

Aeglaselt küpsetatud part ja ahjuploomid august, lk 47
Aeglaselt podisenud ürdine piimakana juuli, lk 24
Ahjukana bataadigremolata- salatiga august, lk 48
Ahjupart jaanuar, lk 60
Ahjus röstitud kanakoivad maapirniga jaanuar, lk 20
Ananassimarinaadis kanakintsud juuni, lk 47
Bataadi-kanaroog kikerherneste ja kookospiimaga november, lk 23
Cachaca-marinaadis ürdine kanaliblikas oktoober, lk 21
Dinde ehk täidetud kalkun detsember, lk 30
Estragonikana kooreses kastmesoktoober, lk 21
Kalkuni-tajine puuviljade ja mandlitega jaanuar, lk 55
Kanakoivad Aasiast juuni, lk 49
Kanamaksalasanje aprill, lk 67
Kana mustade ubade seltsis jaanuar, lk 64
Kana-pouillard rukola ja sidruniga märts, lk 51
Kana-quesadilla’d juuli, lk 93
Karamellised kanakoivad tšillikastmes koos roheliste köögiviljadega oktoober, lk 19
Kartulivorm kana ja kuuseriisikatega september, lk 90
Kleepuvad kanakintsud ingverikastmes koos ohtra rohelise sibulaga oktoober, lk 22
Kookose-ingverikana märts, lk 87
Korea krõbedad kanatiivad magusa tšillikastmega oktoober, lk 22
Krõbe ahjukana à la Thomas Keller oktoober, lk 20
Kuku wet fry ehk praekana aprill, lk 42
Kõrgõzstani kanalihašašlõkk mai, lk 62
Mahlased kana-hakklihaananassipallid november, lk 80
Mee-seesamikana jaanuar, lk 81
Mesised kanatiivad september, lk 59
Mündine risoto hernestega juuni, lk 55
Praetud vutirind veebruar, lk 42
Puuviljade ja kanamaksaga täidetud part detsember, lk 73
Pärlkana kooreses siidrileemes mai, lk 58
Salveine sinepikana ja selleripüree jaanuar, lk 50
Seesamikana maisi ja kapsasalatiga veebruar, lk 51
Suitsupardi-mangosalat tortiljas märts, lk 59
Tatar taskus august, lk 11
Täidetud kana aprill, lk 83
Vutt punaveinikastme, hernepüree ja köögiviljalisanditega detsember, lk 49
Võikana aprill, lk 45
Ühepotikana chorizo ja kartulitega oktoober, lk 24

KALAROAD

Ahjupaalia bataadi ja karamelliste rooskapsastega detsember, lk 59
Aurutatud lõhe oblikakuue all mai, lk 72
Banaanilehel grillitud aasiapärane kalafilee juuni, lk 46
Cayenne’i-kohvikattega masseeritud lõhe detsember, lk 65
Ema mürklikaste praetud siiafilee, sparglite ja porganditega mai, lk 84
Grillitud kalmaari salat august, lk 19
Hot dog ja kohafilee õrna sinepikastmega juuli, lk 89
Hot dog ja madaltemperatuuril küpsetatud forell sinepikastmega juuli, lk 89
Hot dog krevettide ja mereanniketšupiga juuni, lk 49
Jaapanipärane marineeritud lõhefilee jaanuar, lk 64
Juurselleri-kartulitamp krõbeda kattega ahjukalaga jaanuar, lk 85
Kala-taco’d rohelise jalapeño salsa ja tšillikreemiga mai, lk 53
Krevetid vürtsikas laimikastmes märts, lk 48
Käänid ehk sütel küpsetatud räimed marinaadis mai, lk 61
Lillubadega krevetipaella juui, lk 58
Lõhe-sparglilasanje aprill, lk 68
Lõuna: maitsekalt kerge ehk kurgisalat punase kala filee ja sojakastmega mai, lk 65
Metsarohelisega forell juuli, lk 94
Muskaatkõrvitsakarri mango ja krevettidega august, lk 39
Mädarõikase hingusega koha-kartulikotletid märts, lk 34
Odrakuskuss ja krevetitabbouleh august, lk 38
Pannkoogivorm suitsuräimedega veebruar, lk 56
Pannikrevetid koos tomati ja hernestega november, lk 22
Paprikakuues kilud ja punatartar juuni, lk 50
Portugali kalahautis veebruar, lk 24
Praetud ahvenafileed herne-karulaugupüree ja aurutatud köögiviljadega jaanuar lk 85
Praetud skreitursk, kammkarbid ja langustiinid koos juursellerikreemi ning musta läätse ja herne pudruga aprill, lk 77
Rabarberilehes grillitud beebiforell juuni, lk 46
Röstitud tuunikala anšoovise ja lillubadega juuli, lk 59
Sidrunikala ehk pesce con limone juuli, lk 74
Sidruni-sinepiglasuuriga üle võõbatud lõhe juuli, lk 67
Sidrunise suitsulõhe ja spinatiga tagliatelle märts, lk 55
Sitsiilia stiilis tuunikalalasanje jaanuar, lk 49
Soolas küpsenud ahvenad jaanuar, lk 35
Spaghetti alle vongole mai, lk 52
Suitsukala september, lk 39
Suitsutatud kala juuli, lk 25
Tšillikrevetid oktoober, lk 44
Ukraina kalarullid mai, lk 30
Vahemerelised grillitud hiidkrevetid saviplaadil juuni, lk 43
Vanavanaema marineeritud räimed mai, lk 82
Väikese särtsuga räimefileed juuni, lk 78
Värviline räimevorm juuni, lk 77
Ühepannilõhe-tikka jaanuar, lk 52

LIHAROAD

Ahjupott lambalihast november, lk 45
Baklažaanirullid lambalihatäidisega detsember, lk 25
BBQ-ahju sea sisefilee šokolaadi-mop-kastmega detsember, lk 44
Bigos ehk liharikas kapsahautis jaanuar, lk 27
Bigos ehk Poola jahimehe kahekapsapada kolme lihaga oktoober, lk 76
Bombay stiilis lambalihawrap veebruar, lk 49
Brüsseli kapsas, Stilton ja peekon minipitsal jaanuar, lk 50
Chorizo, gnocchi ja suvikõrvitsa panniroog november, lk 25
Elise lambaprae pealelõunane kosutus juuni, lk 35
Grillitud maks Türgi moodi ehk boulfaf granaatõunasiirupis marineeritud sibulatega märts, lk 22
Grillitud veisefilee kuusevõrsete ja küüslauguga juuni, lk 43
Hanerind spinati-kartulikotlettide ja puravikukastmega oktoober, lk 62
Hakkliha-šampinjonilasanje aprill, lk 71
Hakkliha-šampinjonivorm november, lk 68
Hapukapsarösti oktoober, lk 77
Hapukapsavorm kartuli ja toorvorstidega oktoober, lk 77
Holsteini šnitsel aprill, lk 46
Hommikusöök: taldrikutäis head ehk roheline salat veiseliha ja kodujuustukastmega mai, lk 65
Jogurti-mündimarinaadis šašlõkk aprill, lk 22
Jäneseraguu oktoober, lk 33
Kanamaksatäidise ja bataadimütsiga ahjutomatid juuli, lk 62
Kapsahautis kukeseentega september, lk 40
Karjuse pirukas lambamaksa, puravike ja bataadiga märts, lk 20
Keedetud seajalad õllesinepiglasuuris veebruar, lk 84
Kihiline kafta ehk krõbe lambalihavorm tomati, sibula ja kartulitega detsemebr, lk 24
Korea stiilis seesamisiga aprill, lk 45
Lambakarree kidney ubadega märts, lk 54
Lambakints veebruar, lk 32
Lambaliha kõrvitsa ja kikerhernestega detsember, lk 26
Lambalihast tagine mustade ploomide ja aprikoosidega detsember, lk 24
Lepiku Merikese tanguvorstid jaanuar, lk 91
Luksuslik herefordipraad detsember, lk 65
Maailma parimad burgerid juuni, lk 95
Maks kartuli, ubade ja peekoniga märts, lk 23
Metsaste maitsetega lambakarree detsember, lk 23
Metsseapraad märts, lk 60
Männi suitsusaunasink jaanuar, lk 90
Mündine lambahakklihaburger mai, lk 61
Pelmeenid jaanuar, lk 59
Ploomidega hautatud sealiha Hiina moodi august, lk 49
Põder punases veinis oktoober, lk 61
Põldoakastmes lihapallid Hispaania moodi jaanuar, lk 54
Riisi ja veiseliha täidisega pikad paprikad veebruar, lk 25
Riivleiva-petersellijakis hirvefilee kirsikastmega veebruar, lk 78
Sibulas küpsetatud kotlet juuli, lk 95
Siidris hautatud jänes pirnide ja polentaga oktoober, lk 59
Seamaks Apiciuse moodi september, lk 71
Soe speltasalat peekoni, porrulaugu ja spinatiga august, lk 31
Suvikõrvitsaspiraalid ja lihapallid august, lk 43
Sõltuvust tekitav trio: maks, tatar ja praetud sibul märts, lk 22
Zorsa vardad juuni, lk 82
Triibuline lammas vürtsikate värskete kartulitega august, lk 42
Vanavanaema lambalihaga ühepajatoit mai, lk 83
Veiselihapanniroog hoisin-kastme, brokoli ja seentega november, lk 24
Veise sisefileega hot dog salsaga juuli, lk 89
Veise sisefilee tomatikompoti ja koorekastmega veebruar, lk 44
Vürtsikas lambalihahautis kookospiima ja läätsedega detsember, lk 27
Vürtsköömnete ja sibulaga marineeritud veiseliha mai, lk 49
Ürdine hakklihavorm mascarpone ja noore baklažaaniga juuni, lk 63
Ürdine talleliha ja caponata august, lk 44

LISANDID

Ahjujuurikad küüslauguga jaanuar, lk 20
Ahjukartulitest salat kapparite ja estragonikastmega august, lk 21
Ahjuköögiviljad märts, lk 60
Ahjus küpsetatud fenkol parmesaniga aprill, lk 65
Aurutatud porrulauk ja herned ürdivinegretiga detsember, lk 55
Dipp oktoober, lk 45
Estragoniga porgandipüree detsember, lk 57
Fooliumis köögiviljad juuli, lk 94
Granaatõunatšatni veebruar, lk 68
Hasselbacki porgandid jaanuar, lk 69
Ilmari toorkurgisalat juuli, lk 45
Indiapärane jogurtimarinaad kanalihale juuni, lk 42
Karamelline rooskapsas apelsini ja vahtrasiirupiga aprill, lk 64
Karulauguõli aprill, lk 78
Kaste nimega “Universaalne” juuni, lk 51
Keefirimarinaad sea- või kanalihale juuni, lk 42
Kiirmarineeritud köögiviljad juuli, lk 23
Kimchi – purpursest lehtkapsast ja lillakooresest nuikapsast september, lk 44
Kirsikaste lihapraele detsember, lk 74
Kohev küüslauguriis noveber, lk 77
Kollase oa kiirmarinaad aniisiseemnetega september, lk 45
Krõbedad bataadipulgad aprill, lk 63
Küpsetatud brokolini küüslaugumajoneesiga aprill, lk 63
Lehtkapsapesto aprill, lk 58
Liha kuivmarinaad juuni, lk 42
Maitsesoolad ürtidega november, lk 81
Majonees september, lk 39
Meega röstitud köögiviljad viinamarjadega september, lk 59
Mee-kaneelivõie jaanuar, lk 80
Mee-kurgisalat september, lk 58
Mukimo ehk maisi-hernepuder aprill, lk 42
Munakoorepulber aprill, lk 91
Niina äkk-kurgid juuli, lk 44
Peediželee veebruar, lk 58
Pistaatsiapähklipesto ehk pesto pistacchio ehk mandorla juuli, lk 76
Porgandihummus jaanuar, lk 69
Porganditamp jaanuar, lk 71
Punane kapsas ja magus pirn kadakamarjadega detsember, lk 57
Rabaraberikaste grillitud lihale mai, lk 23
Rabarberi-õunaviilusalat kuusevõrsesiirupis juuni, lk 96
Riuklik mustarõikasalat märts, lk 33
Röstitud värsked kartuli ja chimichurri’ga juuli, lk 21
Sidrunivinegrett oktoober, lk 45
Sinepi ja meemarinaad kalale ja kanale juuni, lk 42
Soolakurgid ema Viive retsepti järgi juuli, lk 33
Šokolaadi-martsipanileib mustade ploomidega detsember, lk 44
Zuudlid ehk suvikõrvitsaspagetid november, lk 68
Talumeeste kaste ehk võltssealihakaste ehk sugo contatino juuli, lk 75
Tomati-sibulapläust mai, lk 30
Universaalne redise-raita aprill, lk 21
Vana kooli mahe marinaad sealihašašlõkile juuni, lk 42
Vanillisoolaga küpsetatud pastinaagid ja maapirnid jaanuar, lk 36
Õunakaste tüümianiga oktoober, lk 95
Õunatšatni ingveri ja tšilliga oktoober, lk 93
Ürdivõi kanepiõliga juui, lk 51
“Ühe meremehe puder” kalarullide kõrvale mai, lk 30

SOOLASED KÜPSETISED

Juustupirukas Kreeka pähkli põhjal august, lk 27
Kartuliekleerid juuni, lk 18
Kartuli-peekonivahvlild september, lk 93
Kohev porgandisuflee aprill, lk 84
Kukeseenepirukas aprill, lk 29
Kuldne tomatitartlett üllatusega september, lk 78
Kõrvitsa-ricotta-pirukas oktoober, lk 72
Köögiviljapirukas värviliste peetidega jaanuar, lk 85
Küpsest juustust kurkumiküpsised kõrvitsaseemnetega november, lk 87
Lillkapsaga pirukapõhi juuli, lk 41
Lillkapsa-juustupumpsud november, lk 88
Mahlane räimepirukas juuni, lk 78
Mandazi aprill, lk 29
Maksapirukad sibula,õuna ja salveiga märts, lk 24
Metsaseened pähklises pesas september, lk 78
Metsaseenestruudel september, lk 89
Mooniseemnetega maisisai oktoober, lk 95
Naan ehk saviplaadil küpsetatud indiapärased lameleivad juuni, lk 44
Näkileib november, lk 34
Pancetta-parmesanipirukas veebruar, lk 75
Pestosaiad klaasis oktoober, lk 95
Pikk sai soolahelvestega oktoober, lk 93
Pisikesed juusturuudud seesamiseemnetega november, lk 86
Prantsuse pirukatainas november, lk 78
Pähkli-seemneleib september, lk 39
Quiche sinihallitusjuustu, lõhe ja viinamarjadega juuli, lk 33
Ratatouille-pirukas juuni, lk 62
Rohesibulakook juuni, lk 94
Rukkijahu-heeringamuffinid sibulaga veebruar, lk 9
Räimeleib juuni, lk 77
Seemneleivakesed  november, lk 68
Sibula-kodujuustupirukas veebruar, lk 31
Silmupannkoogid september, lk 54
Sinihallitusjuustuküpsised november, lk 88
Soojad Cheddari juustu pätsikesed tüümianivõiga november, lk 85
Soolased vahvlituutud lõhetäidisega september, lk 93
Suitsukalapirukas mündise hernesalatiga august, lk 37
Talgutartlett sügiseste aedviljadega september, lk 79
Tatrapliinid aprill, lk 55
Veera kanepileib september, lk 55


KOOGID, TORDID, DESSERDID

“Alaska” märts, lk 43
Apelsinimekine suvikõrvitsakeeks toorjuustuglasuuriga august, lk 90
Apelsiniõhatusega piparkoogitainas detsember, lk 95
Banaanist jäätis august, lk 71
Banaanipumpsikud ingverijogurtiga märts, lk 89
Bataadi-brownie jaanuar, lk 23
Bûche de Noël ehk jõuluhalg detsember, lk 31
Chek chien ehk riisipaberis banaaniampsud märts, lk 48
Eriti aromaatsed apelsinikoores küpsetatud šokolaadimuffinid juuli, lk 96
Filotainapambukesed pirnitäidisega detsember, lk 87
Flan juuni, lk 83
Galette märts, lk 73
Halloween’i ämblikud oktoober, lk 16
Hapukasmagus aprikoosikaste juuli, lk 84
Ingveri-pähklikoorikus banaan vanillijäätisega aprill, lk 55
Jogurtiga täidetud aprikoosid Põltsamaa Kuldses siirupis aprill, lk 23
Jogurtitarretis mee ja granadilliga märts, lk 75
Jogurtitort pähklipõhja ja tumeda viinamarja kompotiga aprill, lk 24
Jumalikud vanillikreemilõigud november, lk 96
Jõhvikatarretis sabayonkastmega detsember, lk 87
Jõulukook sulašokolaadiga detsember, lk 92
Jõulutorn detsember, lk 20
Jäätisetort virsikute ja punaste sõstardega august, lk 84
Jäätis karamellkastme ja karamellistatud mandlitega detsember, lk 50
Kanepivaht juuli, 51
Kardemoni-pähklitäidisega pärg iiriseglasuuriga detsember, lk 91
Keedutainapärg sidrunivõide ja maasikatega juuni, lk 26
Kevadine talgukook rabarberite ja mustade ploomidega mai, lk 30
Kahe šokolaadiga pistaatsiajäätise-sandwich august, lk 70
Kihiline rabarberikook aprill, lk 84
“Kirju koer”, aga tervislikult mai, lk 63
Kirsised mini-brownie’d august, lk 76
Kirsi-šokolaaditort brownie-põhjal veebruar, lk 89
Kitsejuustukook oktoober, lk 83
Kitsepiimaparfee veebruar, lk 45
Klassikaline šokolaadikook sidrunikreemiga märts, lk 68
Klassikalised majoneesiküpsised jaanuar, lk 92
Koeksisters ehk punutud sõõrikud september, lk 61
Kohev kohupiimavorm aprill, lk 9
Kohupiimaga täidetud õunad september, lk 28
Kohupiima-mustasõstrakoogikesed november, lk 95
Kohvikreemine šokolaadikook kerge tšillipuudutusega august, lk 87
Kohvi-pähklikülluses koogid detsember, lk 67
Koogelmoogel juuni, lk 32
Kookoskattega rabarberimaasikaplaadikook mai, lk 24
Kookoskreemiga kaetud rabarberitort mai, lk 91
Kookospiimast krepid vaarikakastmega aprill, lk 87
Krustaadid juuli, lk 46
Krõbeda purukattega marjakauss august, lk 68
Krõbedad jõulutuutud detsember, lk 78
Krõbedad vahvlikorvikesed kohupiimakreemiga september, lk 94
Kuldne kompott kuivatatud puuviljadest, pidulikult rummiga detsember, lk 89
Kumkvaadiparfee detsember, lk 88
Kuum mocha-puding aprill, lk 88
Kuum šokolaad vanilliga veebruar, lk 58
Kõrge pidupäevatort vaarikate ja beseega märts, lk 16
Köömnesiirupis lebanud mustad ploomid oktoober, lk 39
Külmutatud jogurtikook põldmarjade ja õuntega august, lk 83
Külmutatud mustika- “toorjuustu”-palad kookosega augsut, lk 71
Külmutatud vaarikakook karamellkastmega juuli, lk 69
Küpsetatud banaan šokolaadi ja vahukommidega juuli, lk 97
Küpsetatud Camembert ja grillitud virsikud juuli, lk 96
Lagritsakook ehk lagrits ruudus november, lk 34
Laimine semifreddo-juustukook marjakastmega juuni, lk 66
Linnasejahust skoonid november, lk 57
Litši-kookoskuplid mai, lk 45
Loukoumi roosi ja pistaatsiaga mai, lk 46
Maasikajäätis musta pipra ja basiilikuga juuni, lk 21
Maasikapirukas otse maakodust juuli, lk 68
Maasikaunelm krõbeda mandliga juuni, lk 22
Maasika-banaanipannkoogid juuli, lk 11
Maasika-mascarponemusi ehk vale-fraisier juuni, lk 21
Malbe mascarpone ja särtsakas ploom september, lk 79
Mandariini ja pomerantsi crème caramel detsember, lk 35
Mandli ja India pähkli külmsupp marjadega juuli, lk 35
Marjamagustoit-purukook november, lk 69
Marjane jogurtist pulgajäätis küpsisetükkidega august, lk 68
Marja-purukook september, lk 40
Marja-keedukreemikook jaanuar, lk 11
Mee-kõrvitsakeeks jaanuar, lk 79
Mini-Pavlovad tumedate viinamarjadega november, lk 92
Mooni-martsipanirullikesed veebruar, lk 33
Muffinikuusk detsember, lk 80
Munapühade tort munalikööriga aprill, lk 15
Munavaba besee juuli, lk 16
Mustadest ubadest ja tšillišokolaadist brownie’d august, lk 75
Mustariisipuding veebruar, lk 26
Mustikane plaadikook makadaamiapähklitega august, lk 73
Mõrušokolaadikook maasikatega juuni, lk 25
Mündiõrn beseepilv jäisel maasika-mascarpone koogil juuni, lk 37
New Yorgi juustukook oktoober, lk 34
Nurmenuku-õunakook juuni, lk 96
Oma Maitse sünnipäevatort viigimarjade ja kitsejuustukreemiga september, lk 96
Paris Brest märts, lk 71
Paris-Brest november, lk 94
Pavlova granadillikastme ja kiiviga märts, lk 77
Pavlova mahlaste kirsside ja roheliste pistaatsiapähklitega juuli, lk 87
Peedi-porgandikook märts, lk 60
Peovärvides jõulupuud detsember, lk 78
Pirnimoos musta pipraga veebruar, lk 37
Pistaatsiarull maasikate ja matcha-kreemiga juuni, lk 23
Pistaatsia-biscotti märts, lk 66
Porgandisuflee jaanuar, lk 71
Puhhi õunakook september, lk 59
Pumpernikkel veebruar, lk 57
Punaveinis pošeeritud pirnid šokolaadi ja mündiga jaanuar, lk 86
Purki pakitud küpsised detsember, lk 72
Puuviljakeeks jaanalinnumunast märts, lk 84
Pähklipäts oktoober, lk 91
Pärlsuhkruga Belgia vahvlid viigimarjadega september, lk 94
Rabarberisorbett mai, lk 91
Rabarberivorm pankohelvestega mai, lk 23
Rabarberi-maasikakompott ingveriga mai, lk 23
Ricotta-pannkoogid veebruar, lk 80
Ristiga rosinakuklid märts, lk 9
Roosapipraküpsised roosiõitega veebruar, lk 37
Roosikimbuekleerid mai, lk 47
Royal icing’u glasuur detsember, lk 96
Rummiõuntega saiavorm oktoober, lk 96
Saagikorjamisaegne marjapirukas august, lk 80
Saagopuding september, lk 64
Saladusi täis jõulukook detsember, lk 77
Sega-ja-sobita-kook märts, lk 67
Sidrunised vahuruudud aprill, lk 35
Sidruni-petisorbett aprill, lk 34
Sidruni-tart märts, lk 72
Smuutikook juuni, lk 11
Soolapulkadega iirisekook jaanuar, lk 36
Suhkrust ja maasikavahust unelmatetort juuni, lk 24
Suvemarjad klaaris vahuveinitarretises juuli, lk 85
Suvemarjade ja jogurtiga pulgajäätised juuli, lk 26
Suvikõrvitsakreemiga porganditort oktoober, lk 84
Sügisene ingveri-õunapirukas oktoober, lk 95
St. Honoré november, lk 93
Šampanjatarretis sidrunisuhkrus šokolaadimaasikatega veebruar, lk 80
Šokolaadikook november, lk 69
Šokolaadikook aniisirabarberikeedisega mai, lk 92
Šokolaadimuffinid vahukoore ja kirsikompotiga märts, lk 69
Šokolaadivahutort oktoober, lk 84
Šokolaadi, kama ja sidrunikreemiga toorjuustukook veebruar, lk 89
Tagurpidi vastlakuklid veeburar, lk 16
Tatramüsli datlite, pekanipähklite ja seemnetega august, lk 67
Tatrarull astelpajukreemi ja karamellglasuuriga oktoober, lk 85
Teekook mustasõstrakreemiga veebruar, lk 91
Tofupannkoogid august, lk 66
Traditsiooniline võikoogike veebruar, lk 93
Troopiline mangojogurtijäätis granadilliga märts, lk 77
Tupsuline banaani-ricottakook august, lk 89
Täidetud piparkook detsember, lk 75
Tänapäeva võikoogike veebruar, lk 93
Tütar Aneti tiigrikook mai, lk 85
Vaarikatiramisu juuli, lk 84
Vaarikatupsulised makroonid november, lk 93
Vahukommi-hommikuhelbemaius september, lk 11
Valerii-valeraa ...juuli, lk 86
Valgest šokolaadist jõulukook riisigadetsember, lk 15
Valge šokolaadi tort vanillirabarberikastmega mai, lk 24
Valge virsiku ja heleda rummi jäätis juuli, lk 37
“Vanaeit” veebruar, lk 58
Vanillikreemiga ekleerid november, lk 92
Vanilline kirsipirukas august, lk 79
Vastlakaraskid mustikakisselliga veebruar lk 83
Veera kitsepiimasai september, lk 55
Värskendav maasikagranita ehk granita di fragole juuli, lk 76
Õunad iirisekihi all aprill, lk 87
Õunamagustoit oktoober, lk 31

JOOGID

Espresso-jäätisekokteil kirssidega juuli, lk 86
Ingveri-sidrunilimonaad märts, lk 87
Ingveriõlu, täiesti ehe september, lk 65
Jõhvikane glögi detsdember, lk 62
Kanepiga tervisesmuut juuli, lk 51
Kihisev maasika-sidrunilimonaad juuli, lk 77
Kogu päeva magustoit jaanuar, lk 32
Kreemjas apelsini-banaanismuuti november, lk 77
Kuum Riesling pirni ja brändiga detsember, lk 60
Kuum portvein jõuluks, külm aastavahetuseks detsember, lk 61
Külmetusetee aprill, lk 57
Laste Kokastuudio lastešampus märts, lk 43
Lodjapuumarjatee jaanuar, lk 60
Lõkkekohv juuli, lk 97
Meevein ehk mulsum september, lk 71
Munaliköör Advocaati rummiga aprill, lk 91
Nahale pai aprill, lk 58
Otse südamesse aprill, lk 57
Peedismuuti märts, lk 60
Põldmarjaliköör (crème de mûre) august, lk 53
Päikesetee juuli, lk 79
Roheline hommikusmuuti märts, lk 53
Roheline ilusüst aprill, lk 57
Seedimise võlujook aprill, lk 56
Sekanjabin ehk hapukas mündisiirup juuli, lk 78
Särtsakas troopiline glögi ananassimahla ja tšilliga detsember, lk 61
Šokohooliku külluslik kuum jook kardemoni ja mandariiniga detsember, lk 62
Šokolaadijook linnasesiirupiga november, lk 58
Vürtsivein september, lk 71


HOIDISED

Aasiahõnguline tomatimoos juuli, lk 62
Heli kasukakurgid juuli, lk 44
Iida marineeritud kurk juuli, lk 44
Iida võileivakurk (magus) juuli, lk 44
Jahimehe kurk (Vene retsept) juuli, lk 45
Ketšupikurgid juuli, lk 46
Kuldne kõrvitsamarmelaad oktoober, lk 73
Kurkumist kuldkollane hapukapsas oktoober, lk 75
Kuuseriisikad marinaadis juuni, lk 29
Mandlivõie august, lk 57
Marjaketšup august, lk 52
Pihlakaga kurgid juuli, lk 45
Põldmarjaäädikas september, lk 43
Rootsi kuninga kurgid juuli, lk 44
Salveieliksiir juuli, lk 78
Sealihahautis, mis sobib nii supipõhjaks kui ka kastmeks oktoober, lk 30
Seeneketšup september, lk 88
Silmu teekond purki september, lk 52
Sinepikurgid juuli, lk 46
Taimetoidusõpradele sobiv kastmepaksendaja oktoober, lk 31
Talvine magusaabi kõrvitsast oktoober, lk 71
Tomatikaste, millest saab teha sada toitu oktoober, lk 31
Tomati-paprika-õunasalat oktoober, lk 11
Tomati-ploomimarmelaad oktoober, lk 11
Tšillikurgid november, lk 30
Tšillimoos august, lk 57
Valja Felixi kurk juuli, lk 45
Vanilline tomati-apelsinimarmelaad juuli, lk 61
Veiselihahautis, mis sobib nii supipõhjaks kui ka kastmeks oktoober, lk 29
Vürtsikas aprikoositšatni august, lk 55
Vürtsikas ploomivõie august, lk 55
Õhetavad päikesepaistelised tomatid juui, lk 61

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree