Riis maailma köögis

Allikas: Ajakirjade Kirjastus
Riis on toiduaine, mida on söödud juba üle 6000 aasta, ning maailmas on üle 8000 riisisordi valgest pruuni, punase ja mustani. Riisisordid ei erine mitte ainult värvi, vaid ka toitainete sisalduse, ettevalmistuse ja valmistusviiside poolest. 
Eesti kaubandus võimaldab juba väga palju huvitatavaid ja maitsvaid riisisorte soetada, mis annab toiduvalmistamiseks uusi ning mitmekülgseid võimalusi. Nii saab muuta oma igapäevase toidulaua rikkalikumaks, põnevamaks ja õigeid riisisorte valides ka palju tervislikumaks. Raamatus on nii riisisortide keetmise õpetusi kui ka eri riisitoodete selgitusi, mis aitavad kirjus kaubavalikus paremini orienteeruda ning annavad värskeid ja huvitavaid ideid nende igapäevaseks kasutamiseks.

Kaante vahelt leiad  50 põnevat retsepti – nii lihtsamaid kui ka pisut keerulisemaid roogi. Hõlpsasti arusaadavate valmistamisjuhendite ja kaunite toidufotodega riisiraamat sisaldab Aasiast pärit suppe, kergeid ja lihtsalt valmistatavaid eelrooge, tervislikke salateid, maailma eri piirkondadest pärit toitvaid pearoogi ning ka hõrke magusroogade retsepte.

Riis maailma köögis
Kristel Vokk , Kadri Tran
128 lk, kõvad kaaned
Hind poes: 19 €


TELLI SOODSALT SIIT!

 
Suverullid Vietnami stiilis

Riisipiim

Riisikotletid suitsukalaga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa