Uued leivad- ja saiatooted otsivad edu kui tervislikud

Pagaritoodete valdkonnas tegutseb Eestis sadu tublisid küpsetuskodasid. Neist suurimad  ja tuntumad on Fazer, Leibur ja Eesti Pagar. 
Möödunud nädalal tutvustas oma uusi tooteid Fazer, kus pea igasse tootesse on panustatud kui tervislikku. Fazer Finest Maakodu5-viljasepik on näiteks valminud 100 % täisterajahudest (rukis, tatar, nisu, oder, kaer). Fazer Finest Keefirisaia on aga rikastatud kaltsiumiga. Kodusaia tooteperekonda lisandusid röstid, seemnetega Kodusaia uusim liige perekonnas on kõrvitsaga röstkukkel, mis helgib kuldselt ja maitseb pehmelt. Olgu siia veel lisatud, et Kodusai on Fazeri kõige pikema ajalooga toode.Üle 20-aastase kogemusega on ta ka üks vanimaid tooteid Eesti pagaritööstuses.
Niisama näksimiseks pakutakse aga Fazer Musta Näkileiba Päevalilleseemnetega ja Fazer Finest näkileiba seesami-ja linaseemnetega -  need on krõbedad ja paraja suurusega leivalaastud, mille krõbistamist ei jäta enne, kui karp tühi. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
EMK 22.juuni 2016 20:06
Hea oleks kui igasugused nisusisaldused jmt oleks väga selgelt välja toodud. Teinekord ikka unustad lugeda ja kui koju jõuad, siis avastad, et toodud rukkileivas on nisu samapalju kui rukist ... http://tootem2rgise-
d.wordpress.com/
1