Tervislik toit otse loodusest

Allikas: Pere ja Kodu Autor: Marika Blossfeldt
Minu toitumisfilosoofia on väga lihtne. Soovitan süüa terviktoite, nagu teravilju, köögi- ja kaunvilju, salateid, maitsetaimi, puuvilju, seeni, pähkleid, seemneid, kala, liha, mune ja piima. 
Terviktoit on toit oma kõige loomulikumas olekus, nii nagu emake maa on ta meile andnud. Seda pole kunstlikult töödeldud, toitaineid eemaldatud ega midagi lisatud. Terviktoidus on olemas kõik organismile vajalikud toitained lugematute ülesannete täitmiseks, mis aitavad keha elusa ja tervena hoida.

Soovitan vältida tööstuslikult töödeldud ja toitainete poolest tühje toite, näiteks valget suhkrut, valget jahu ja glükoosi-fruktoosisiirupit, samuti rafineeritud õlisid, nagu maisi-, soja-, päevalilleseemne- ja viinamarjaseemneõli, ning hüdrogeenitud õlisid, näiteks margariini. Söö julgelt täisrasvaseid maitsestamata piimatooteid ja võid. Maitsesta piimatooteid ise – nii väldid liigse suhkru või glükoosi-fruktoosi panust. Eelista looduslikke magustajaid, näiteks mett, vahtrasiirupit või täistoorroosuhkrut.

Rosolje Polli moodi

Hapendatud värsked punased sibulad ja kirsstomatid

Punase oa ja maisi salat

Õunapirukas porgandi ja kõrvitsaga

Kukeseene-koorekaste mustikatega

Mandlikook apelsinikastmega

Mustikakook

Müstiline mustikasmuuti
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa