Uus raamat: Tatratoidud 2

Allikas: Ajakirjade Kirjastus
Mis tähendab „elus” tatar? Miks on vaja niigi heade omadustega toortatart veel idandada? Kui eestimaine toortatar on hele, miks poes müüakse nii heledat kui pruuni tatart? 
Toortatar on muutunud meie söögilaual vägagi populaarseks. See tervisesõbralik tooraine on üsnagi igapäevane juba  paljudes restoranides ja koduköökides. Toortatraretsepte  avaldatakse  ajakirjades, toortatraroogi valmistatakse televisioonis, õpetatakse tegema kokakoolides ja lasteaedades.
Meie raamatust leiad üle 30 uue põneva retseptiidee toortatrast, vastused eespool esitatud küsimustele  ning palju  häid nõuandeid toortatra idandamiseks, keetmiseks ja valmistamiseks. Toome raamatus välja ka tüüpilisemad vead, mida tehakse toortatra valmistamisel, et nüüdsest teil kõik õnnestuks.
Samuti  saad lugeda, miks toortatra söömine nii tervislik on ja õppida kõiki neid roogi ise valmistama kaunite piltide ning täpsete õpetuste järgi.


„100 rooga“ sõsarsarja 33. raamat
Tatratoidud 2. Toortatratornidest küpsisetordini
Lia Virkus,  Nelly  Vahtramaa
80 lk, pehmed kaaned
Hind poes: 10 €

TELLI RAAMAT SIIT




Toortatramüsli  

Eestipärane hapukapsasupp toortatraga

Tatravorm Aasia Vürtsitar



MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa