Jaanuar

Allikas: Oma Maitse
Nonii, 2017, siit me tuleme! 2016 on õlgadelt heidetud ja tagasi me enam ei vaata. Ikka edasi. Kergelt ja rõõmsalt. Häid uusi maitseid ja söögikogemusi kõigile!
Jaanuaris on idamaadest alati abi: soojendavad, kerged ja kiired ramen-supid on siis parimad. Nagu ikka, semmib idamaadega meil Tuuli Mathisen. Lisaks paitab Tuuli porrut. Maru kaevub punase kapsa salapärasesse tumedusse, Rita Osa valmistab aga üksnes poole tunniga kalahautisi. Kes eriti väärikat kala tahab, saab tutvust sobitada tuuraga. Kertu Lukas ja Katrin Press valmistavad tööle kaasa kavalad purgitäied, millele tööl tuleb vaid pisut kuuma vett peale valada ja söök ongi valmis. Raili Mikk aitab roheliste smuutide abil vabaneda jõulukilodest. Kuressaare GOSPA imekokk Alar Aksalu näitab, et piim ei ole veel sugugi ammendatud teema – kas te teate, et Põhjamaades on praegu kõige popim kulinaariateema frititud piimanahk! Good Foodi kokad teevad argipäevad kergeks – nende oma on ka see kaanel paistev krevetiburger.
Lapsed küpsetavad ahjupannkooke, Rita Osa võlub kookide ja ka näiteks vahukommidega küpsisedipiga, keraamik Liisu Arro võlub talverõskesse Haapsallu hoopis teistsugust lennukust, Briti telekokk Rachel Khoost jagab särasilmset energiat ja „Maailma maitsetes“ satume seekord Balile. Jaanuaris on asjalikku tegutsemist veel paljudel muudelgi rinnetel. Uurige ajakirjast järele!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa