Rullbiskviidi valmistamine

Samm-sammult rullbiskviidi valmistamisest.
Biskviittainas kakaoga
  • 4 muna
  • 1,5 dl suhkrut
  • 1 dl jahu
  • 3 sl kartulijahu
  • 4 sl naturaalset kakaopulbrit
  • 1 tl küpsetuspulbrit
Valmista tainas eelmise retsepti juhatuse järgi, segades kõik kuivaine omavahel kokku ja sõeludes nad siis munavahu hulka; ka koogi küpsetamine on eelmisega analoogne. Eemalda koogi põhja küljest küpsetuspaber, tasanda vajaduse korral servad; keera kooki aluspaberi abil paar korda tihedalt rulli ja jälle lahti; jäta lahtiselt jahtuma. Jahtunult määri peale mingi hele täidis, keera rulli ja paki paberisse, lase enne lahtilõikamist mõned tunnid seista. Kaunista soovi korral kas tolmsuhkruga või vahukoorega ning shokolaaditahvli servast voolitud laastudega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa