Uudiskiri Instagram Facebook
 
Nädalalood

Maasika toorjuustuparfee krõbedas vahvlis

Nädalalood

Maasika toorjuustuparfee krõbedas vahvlis

PrindiSoovita sõbrale
Foto: Merilin
300 g maasikaid 200 g maitsestamata lahjat toorjuustu 2 dl maitsestamata jogurtit …
  • 300 g maasikaid
  • 200 g maitsestamata lahjat toorjuustu
  • 2 dl maitsestamata jogurtit
  • 1,5 dl suhkrut
  • 2 tl vanillsuhkrut
Purusta maasikad koos suhkruga sauseguri abil. Mikserda kokku toasooja toorjuustu ja jogurtiga ning lisa maitseained. Kalla segu külma veega niisutatud toruga koogivormi või muusse järske temperatuurimuutusi taluvasse anumasse. Kata fooliumi või kilega ning pane vähemalt 6–7 tunniks külmutuskambrisse. Serveerimiseks kasta anum kuni servani mõneks sekundiks kuuma vette ja kummuta parfee vaagnale. Lase enne laualeviimist külmkapis 20 minutit tempereeruda.
Krõbedad vahvlid (vanaema retsept)
  • 150 g sulatatud margariini
  • 1,5 dl suhkrut
  • 2 muna
  • 4 dl jahu
  • 2 dl piima (vajadusel rohkem)
  • maitse järgi vanillsuhkrut, sidrunikoort
Taigen segatakse vispli abil kokku koostisainete järjekorras.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes