Valge šokolaadi vaht mustikatega (ja valge šokolaadi sulatamine)

Autor: Merilin
Selline marjavaht on väga maitsev ka vaarikatega.
  • 3 dl vahukoort
  • 100 g valget šokolaadi
  • maitse järgi marju
  • vajadusel tuhksuhkrut
Šokolaad sulatada ettevaatlikult vesivannil, et temperatuur ei kerkiks üle 100 kraadi (valget šokolaadi tuleb sulatada veel madalamal temperatuuril kui pruuni) ja jätta veidi jahtuma. Vahepeal lüüa vahukoor vahtu.
Segada ettevaatlikult ühtlaseks. Marjad võib lisada viimasena. Hoida serveerimiseni külmikus.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Lille 17.juuli 2015 22:52
Maitsev, kuid ülimagus. mitte mingil juhul ei tohi lisada suhkrut. Selle koguse šokolaadi kohta võiks isegi rohkem vahukoort olla.
1