Mustikamuffinid

Autor: Merilin
Kutsu sõbrad külla ja paku maitsvaid mustika muffineid :)
  • 1 kanamuna
  • 1 dl suhkrut
  • 50 g võid
  • ½ dl hapukoort (võib teha ka ilma)
  • 1 dl värskeid või külmutatud mustikaid
  • 1,5 dl nisujahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • Vahusta toasoe või ja suhkur.
  • Lisa muna ja jätka vahustamist.
  • Sega kokku jahu, küpsetuspulber ja vanillisuhkur.
  • Lisa saadud segu või-munavahule (segamiseks võib kasutada mikserit kõige aeglasemal käigul).
  • Kõige lõpuks lisa hapukoor ja mustikad (sega lusikaga!).
  • Vala taigen muffinivormi ja küpseta 200 kraadi juures umbes 20 minutit.
  • NB! Hapukoor muudab muffinid muredamaks ja nad kerkivad paremini.
    Kuna taignakogus on väike, siis on seda väga mugav valmistada miserkannus.
  • Piltidel kogus kahekordne ja välja tuleb sellest poolteist pannitäit, kui teha natuke madalamad muffinid, siis kaks pannitäit.
    MINU HINNE
    KOMMENTAARID
    Lisa kommentaar
    Nimi:
    Sisu:
    Lisa