Head sõbrapäeva!

Autor: Toidutare.ee
Igal aastal 14. veebruaril tähistatakse sõbrapäeva. Kust pärineb sõbrapäeva traditsioon ja millise hõrgutisega oma sõpra sel aastal üllatada? Alati tahetakse olla lähedastega üheskoos ja maiustades millegi sootuks teistsugusega. Kindlasti s
Igal aastal 14. veebruaril tähistatakse sõbrapäeva.

Kust pärineb sõbrapäeva traditsioon ja millise hõrgutisega oma sõpra sel aastal üllatada? Alati tahetakse olla lähedastega üheskoos ja maiustades millegi sootuks teistsugusega. Kindlasti sobivad sõbrapäevaks mitmesugused südamekujulised toidud, mille tegemise õpetuse ja retseptid leiad meie uuest nädalaloost.
Lisaks samm-sammuline õpetus südameküpsiste tegemiseks.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Elena 17.veeb 2014 05:24
Thanks for that! It's just the answer I nedeed.
Hiiutar 10.dets 2005 20:29
Suurepärased lihapallid. Karlssongi rõõmustaks selliste üle kindlasti :E Kasutasin küll erinevalt retseptist kodust ehk seguhakkliha, kuid tulemus tuli siiski hea. Loomahakklihast peaks ehk veidi väiksemad pallid tegema - muidu ei küpse piisavalt läbi. Minu omad olid ca 3-3,5 cm läbimõõduga. Liha-
palli praadimine on vist ka omaette kunst. Ma ei taibanud pallikesi kohe pannil veeretama hakata, seetõttu tulid nad mul veidi nurgelised :)
ann36 10.jaan 2005 10:19
olen aegajalt hakklihapalle praeahjus küpsetanud, saavad ka maitsvad ning pole vaja praadimiseks liigset rasva lisada
siku 04.jaan 2005 23:49
ehk oleks tark tegu pallid keeta ja mitte praadida. mõjub kehakaalule kindlasti paremini-vähemalt minu kaalu arvestades. praetud toit on kindlasti maitsvam.
1