Ahjukala

Autor: Merilin
Ahjus küpsetatud lest, samas ka samm-sammult õpetus lesta puhastamisest.
Ahjulest porru ja maitsevõiga
  • 6 suuremat lesta või nahaga valge kala fileed.
  • 1 porru
  • 1 sidrun
  • meresoola
  • musta pipart
  • 100 g Taluvõid
  • 1/2 tl seesamiõli
  • küüslauku
  • tilli
  • peterselli
  • soovi korral soola
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Prince 17.veeb 2014 07:47
Ya learn sominhetg new everyday. It's true I guess!
kiqpiq 27.apr 2009 16:01
Väga maitsev puding. Ainult et ise jätaksin järgmisel korral katteks riisihelbed lisamata. Need läksid ahjus ainult kõvaks ja pärast krõmpsusid tüütult hamba alla. :R
1