Cardo Remmel peab kodus restorani

Cardo ja Kaja Remmel avasid oma Pärnu koduvillas itaaliapärase pererestorani Si-Si, mis saab olema osa nende pere elustiilist ja Itaalia kokkadelt õpitud köögist.
Restoran avas neljapäeval uksed külastajatele ning järgmisel nädalal valmib väliterrass. „Si-Si restoran on osake meie pere elustiilist. Ehitasime oma kodu ümber nõnda, et esimesel korrusel ning aias on restoran koos väliterrassiga ning ülemistel korrustel elame perega oma igapäevast elu,” rääkis pikaajaline õllekuningas Cardo Remmel.
Suvepealinna uus restoran asub Supeluse tänav 21, kus on alates 1990. aastate keskpaigast elanud Cardo ja Kaja Remmel koos perega. Maja on kunagine nõukogudeaegne sanatoorium, mis on renoveeritud villa ajaloolist pärandit säilitades.
Remmelite sõnul on itaaliapärane köök saanud osaks nende pere elustiilist. „Ühest küljest on Itaalia koht, kus pererestoranide traditsioon on väga elujõuline. Teisest küljest on just itaalia köök Kajale ja mulle läbi aegade kõige enam maitseelamusi pakkunud,” ütles Cardo Remmel.
„Tõime Itaalia omale koju kätte ja jagame seda teistega,” lisas Kaja Remmel.
Restorani käivitamisel oli abiks Itaalia meisterkokk Angelo Ruatti, kes koolitas välja Si-Si kokad. Põhja-Itaaliast Trentost pärit Ruatti on töötanud ühe maailma vanima kohviku, Veneetsias Püha Markuse väljakul asuva kohvik Floriani peakokana. Täna peab Ruatti Itaalia mägikuurordis Madonna di Campiglios oma restorani-hotelli ja tegeleb kokkade väljakoolitamisega.
Si-Si menüüs on peened itaaliapärased hõrgutised nagu magus-hapu jäneseliha polentaga, aga samuti itaalia kulinaaria klassikasse kuuluvad pitsad, tiramisu ja panna cotta. Restoran pakub ka värsket pastat, mis on valmistatud koha peal spetsiaalse pastamasina abil.
Cardo Remmel on olnud üks Eesti pikaajalisemaid ärijuhte, töötades Saku Õlletehases alates kaheksakümnendatest kuni 1995. aastani, jätkates tänaseni tööd õlletehase nõukogu liikmena.
Kaja Remmel on Pärnus asuva restorani Tex Mex ja Tallinna aasiapärase restorani Tao kaasomanik ning juht.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
seeder 08.dets 2012 16:40
Sokolaad tuleb väikesteks tükkideks hakkida
Kerstin 08.dets 2012 10:52
Kas ?okolaad jääb tükkideks või pean ta riivima/sulatama?
bubu 01.aug 2012 21:26
kuivatatud jõhvikaid peaks olema igas suuremas toidupoes (Prisma, Rimi, Selver...), tavaliselt samal riiulil, kus rosinad-pähklid jm kuivatatud puuviljad; lavendlit korjasin oma aiast, aga võib-olla saab mõnest ökopoest või vürtsipoest ka (ise pole lavendlit poest otsinud)
Nemo 01.aug 2012 11:08
Oskab keegi äkki soovitada, et kus müüakse kuivatatud jõhvikaid ja lavendlit? Ei tahaks mõõda poode sõitma hakata. Tänud ette juba!
bubu 01.aug 2012 10:24
Superägedad ja ülimaitsvad ka :Y Pole ammu midagi nii põnevat söönud, veel vähem teinud. Meenutasid natuke sefiiri.
1