Supp - sombuste sügisilmade lemmik

Autor: Raili Mikk
Supp on üks iidsemaid ja rahvuslikumaid toite. Igal maal on oma iseloomulik rahvuslik supp just seal kasvavatest ja saada olevatest toiduainetest. Ajast, mil inimene tegi esimese savist või kivist õõnsa nõu, hakati liha koos maitsetaimedega vedelikus küpsetama.
See, et supp keedetakse vees või piimas, soodustab toitainete paremat omastamist. Väga suur lisaväärtus suppide juures on see, et me sööme sinna kõrvale vana head tervislikku rukkileiba.


Minestrone, mida võib nimetada itaalia rahvustoiduks
Gazpacho - andaluusiapärane külm suvesupp. (Igal hispaania perekonnal on oma gazpacho)
Rassolnik, vene köögist pärit köögivilja-tangusupp
Seljanka, mille traditsioonilises variandis on vähemalt 5-6 sorti erinevat liha


Ingverimaitseline kana-kookosesupp

Kalaseljanka
Lihtne kalasupp
Kuldne hapukapsasupp
Kukeseene - cappuccino
Hapukapsa-peedisupp
Kahe kapsa supp juustuga
Sibula-juustusupp
Suitsune hernesupp
Kaalulangetav imesupp
Leivasupp õuntega
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa