Viljad kodusest köögist

Autor: Raili Mikk
Viimasel ajal on palju räägitud ja retsepte tehtud tänapäevastest lemmikutest, baklažaanist, suvikõrvitsast ja paprikast. Ülekohtuselt on unarusse jäänud meie hea vana raudvara: porgand, kaalikas, kapsas, peet jne. Parim kasvab kodus!
Köögivili annab inimorganismi eksisteerimiseks ja heaoluks vältimatuid vitamiine ja mineraalaineid. Ta on teraviljatoodete kõrval parimaks kiudaineallikaks, koos marjade ja puuviljadega peaks neid sööma umbes pool kilo päevas. Mida erinevamad ja värvilisemad köögiviljad, seda parem. Köögiviljadest saab imelisi suppe, hautisi ja vormiroogi, asendamatud on nad putrudes, kotlettides ja pirukates.

1. Külm peedisupp
2. Praetud nuikapsaburgerid
3. Ahjuköögiviljad chutney`ga
4. Juurviljavorm
5. Meemaitseline kaalikavorm
6. Köögivilja-kartulivorm
7. Mahlane kapsapirukas
8. Peedisalat keedumuna ja Parmesaniga
9. Kapsapada peekoniga
10. Klassikaline Eesti ühepajatoit
11. Iiri pajaroog
12. Maksahautis
13. Raguu metsloomalihast
14. Koorene köögiviljavorm
15. Hakklihapajaroog peediga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa