Poodi jõuab uus Jõulupruul

Tegemist on Saku õlletehase toodetud kergema tumeda õllega, mille kangus on 5.5% ja ideaalne …
Tegemist on Saku õlletehase toodetud kergema tumeda õllega, mille kangus on 5.5% ja ideaalne serveerimistemperatuur 12-14 kraadi. Sellise maitsega pruuli valmistatakse vaid sel ehk 2008. sügis-talvisel hooajal.
Saku Õlletehase peaõllemeister Enn Kärblane ütleb, et jõulupruulil on omapärane šokolaadiga vürtsitatud karamelline maitse, mis on tulvil rummi mahedust, röstitud kohviubade teravust ja vanilje sametist pehmust.
Jõulupruuli laagerdusaeg on tavapärasest pikem, jäädes siiski kolmandiku võrra lühemaks Porteri omast. Tema erinevuseks Saku tavapärasest Porterist on madalam alkoholisisaldus, kergem maitse ning šokolaadine, karamelline bukett.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa