Pirukale, pirukale!

Autor: Raili Mikk
Üks mureda põhjaga ahjusoe pirukas koos värske salatiga, mis saab veel mõnusam olla!
Kui vanasti tehti rohkem igasuguseid kinniseid pirukaid, siis tulenevalt tänapäeva kiirest elutempost, eelistavad perenaised rohkem lahtist quiche'i. Nendega on vähem mässamist ja suurem osa valmistamise ajast kulub ahjus olemisele. Kui veel tainas ka poest osta, on asi hoopis lihtne.

Kui suurema seltskonnaga õdus veiniõhtu plaanis, soovitan kindlasti üht mu lemmikut pirni-sinihallitusjuustupirukat, mille kõrvale sobib oivaliselt Waldorfi salat.
1. Sibula-kartuli-kitsejuustupirukas
2. Muna-peekonipirukad
3. Sibula-juustupirukas
4. Põhjata suvikõrvitsapirukas
5. Kartuliomletipirukas
6. Mahlane fetajuustu-köögiviljapirukas
7. Hakkliha-plaadipirukas
8. Singipirukas
9. Lahtine juustu-köögiviljapirukas
10. Pirni-sinihallitusjuustupirukas
11. Singi-mozzarellapirukas
12. Lõhe-brokolipirukas

13. Kapsagalett
14. Kapsa-sibulapirukas
15. Kreemine kapsapirukas
16. Väikesed rukolapirukad
17. Väikesed feta juustu pirukad
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa