Kon Tiki kolm põnevat reisi toidu- ja veinisõpradele!

Maailm on maitsev!Kon Tiki Reisid korraldab sel hooajal kolm põnevat reisi just toidu- ja vei…
Maailm on maitsev!
Kon Tiki Reisid korraldab sel hooajal kolm põnevat reisi just toidu- ja veinisõpradele mõeldes.

21.-25 aprillil toidureis Itaaliasse, meelelisse Bolognasse. Bolognat peetakse Itaalia kokakunsti keskuseks. Sealt on pärit sellised kuulsad pastaroad, nagu tagliatelle, lasagne ja tortellini. Reisi jooksul külastame lisaks kultuuriväärtustele ka lopsakaid veinimõisaid ja kohalike delikatesside tootjaid. Reisi üheks kõrghetkeks on  kindlasti kokanduskursus, mida juhendab Bologna kokkade liidu president. Värske rohelus, maasikad ja Lambrusco vein häälestavad teie hingekeeled saabuvale suvele...
Vaata reisi kohta lähemalt

5.-15. mail läheme avastama Jaapani kultuuri ja kööki. Reisiseltskonnaga liitub Jaapani-asjatundja Raul Reemet, kes aitab meil orienteeruda selle maa keerulises kombestikus ja toiduvalikus. Jaapan on paik, kus toiduvalmistamist võetakse väga tõsiselt – kokakunst on pea et eraldi kunstiliik! Seetõttu on ka meie programmis lisaks vaatamisväärsustele tähtsal kohal ekskurss läbi Jaapani köögi: kobe liha, sukiyaki, tempura, ramen ja kindlasti ehe sushi ning muud delikatessid.
Vaata reisi kohta lähemalt

Juuli alguses veedame 6 päeva päikeselises Toscanas. Reis maakonna ajalooliste linnakeste ja toidutraditsioonidega tutvumiseks. Külastame piirkonna veinitootjaid, naudime traditsioonilisi Toscana roogasid ja osaleme kokanduskursusel maalilises agriturismos, et õppida tundma Toscana köögi südant...
Vaata reisi kohta lähemalt

Kes aga soovivad oma ellu rohkem teravust, saavad seda kindlasti kogeda maailma äärel – Teravmägede seikluskruiis ja retk Islandi hingemaastikele pakuvad võimaluse avastada midagi senitundmatut nii ümbritsevas maailmas kui ka iseendas.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa