Kellele ei maitseks kana?

Autor: Raili Mikk
Kanaliha tarbimine on saavutanud märkimisväärse tulemuse: umbes 20 kilo inimese kohta aastas. Nii suur populaarsus on igati põhjendatud, kuna kanatoidud valmivad suhteliselt kiiresti ja maitsevad nii suurtele kui väikestele.
Paljud armastavad kanaliha tema madala kalorsuse pärast. Tuleb aga tähele panna, et rasvaprotsent erinevates toodetes kõigub suuresti. Hele liha on tumedast peaaegu poole võrra väiksema rasvasisaldusega.
Nii et kas koivad või rinnatükid – see jäägu igaühe enda otsustada.
Kanasalat  
Kanasalat pirni ja mandlitega  
Vürtsikalt šokolaadine kanasalat
Kanasupp köögiviljadega  
Broileri-aprikoosirisoto
Täidetud kanafileed  
Kanapasta  
Kana-spageti wok  
Juustukana koorekastmes  
Hiina kana-köögiviljarullid
Magushapu kanapada
Kana brändi ja peekoniga
Kana-juustukeeks
Kana-juustupirukas
Broilerifilee kuivatatud ploomidega
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa