Uudiskiri Instagram Facebook
 
Nädalalood

Hõbelusikas avalikustas parimate restoranide edetabeli

Nädalalood

Hõbelusikas avalikustas parimate restoranide edetabeli

PrindiSoovita sõbrale Facebook
Hõbelusika konkursil hinnatud restoranide nimekiri täienes lisaks väljakuulutatud võitjatele …
Hõbelusika konkursil hinnatud restoranide nimekiri täienes lisaks väljakuulutatud võitjatele ja nominetidele  üheksas kategoorias, pingereaga kõrgemaid hindeid saanud söögikohtadest.

Restoranid TOP:
Restoran Ö
Chedi
Ribe
In Studio Vinum
Controvento
La Bottega
Kadriorg
Gloria
Moses
Muuseum
Si-Si
Pegasus
Balthazar
Senso
Karl Friedrich
Bonaparte
Sisalik
Namaste
Troika
Gianni
Dominic
Kolkja küla Sibularestoran
Monaco
Novell
House
Elevant
Nero

Gurmeerestoranide TOP: 
Ammende Villa
Stenhus
Tschaikovsky
Bocca
Egoist
Bonaparte
Pädaste Meremaja
Nevskij
Kolm Õde
Vertigo
Volga.

Kohvikute TOP:
Le Bonaparte kohvik
C'est la vie kohvik
NOP
Anneli Viik
Chocolaterie
Chocolats de Pierre
kohvik Crepp
Josephine
Museum Lounge
Cafe Truffe
Cafe Mademoiselle
Vinoteek Musi
Lisaks on eraldi kategoorias hinnatud

Parim kokk: Roman Zastserinski (Restoranist Ö)
Nominendid: Tõnis Siigur (Restoranist Stenhus), Chong Chee Loong (Restornist Chedi)

Parim uus restoran: Chedi
Nominendid Volga, Muuseum  ja Korsaar.

Parim pererestoran:  Lucca.
Nominendid: Mercado, La Perla, Si-Si, Baby Back, Go Spa, Manolete,

Parima toidu ja veinisobivusega restoran: La Bottega
Nominendid: In Vino Veritas ja Tigu.

Parim õlleserveerija: Püssirohukelder
Nominendid: BeerHouse ja Dolce Vita.

Enam kui kuue kuu jooksul hindasid ettevalmistuse saanud kohtunikud (80) üle 200 söögikoha Tallinnas, Tartus, Pärnus, Rakveres,Otepääl, Setumaal ja Saaremaal. Kohtunikeks on valitud inimesed, kes oma elu või töö tõttu eri maade toidukultuuriga hästi kursis on.

Mittetulundusühing Gastronomy Awards Society of Estonia loodi 2004. aasta juulis eesmärgiga väärtustada ja arendada toidukultuuri Eestis. Ühing annab oma eesmärgi täitmiseks välja iga-aastast auhinda Hõbelusikas. Auhinna eesmärgiks on esile tõsta toidu- ja teenuste kvaliteeti Eesti toitlustussektoris.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes