Atria Eesti kontserni kuuluvad Wõro, Maks & Moorits ning VK pakuvad rikkalikku suvetoodete valikut

Atria peamine kaubamärk Eestis Wõro panustab sel hooajal grillvorstidele. Lisaks teada tuntud…
Atria peamine kaubamärk Eestis Wõro panustab sel hooajal grillvorstidele. Lisaks teada tuntud Tõmmu juustuga, Grillsibula ja Šašlõkivorstile on uudisena turul Röstsibula grillvorst ja Toorvorstid lambasooles. Maheda maitsega röstsibulavorst on röstitud sibulatükkidega. Toorvorstid sisaldavad traditsioonilisi maitselisandeid – äädikat, sibulat, soola ja pipart. Toodete maitseid arendades on lähtutud kindlatest, järeleproovitud maitsetest, pakendi puhul on märksõnadeks lihtsus, kiirus, mugavus. Uudisena võib tooteportfellist leida ka soodsama kilohinnaga eelmise aasta tarbijate lemmikute Tõmmu juustuga ja Grillsibula 900-grammiseid perepakke. Meeldiva maitse ja isuäratava välimuse annab Wõro vorstidele naturaalne lepapuusuits.
Enimmüüdud grillvorst Eestis, Maitselt mahedad, kuulub Atria kontsernile, mida müüakse kaubamärgi all Maks & Moorits. Nende vorstide puhul võlub eriti mahe maitse ja suur lihasisaldus. Tarbijate ostujõudu ja soove arvestades tõime sel suvel turule lisaks 900-grammisele ka väiksema, 450-grammilise pakendi. Maitselt mahedad grillvorstid kuuluvad kõigi suuremate kauplusekettide ja ka väiksemate poodide kaubavalikusse.
Vastse-Kuuste tuntuim suvetoode on Toored grillvorstid lambasooles, mille eripäraks on eestimaine 95 protsendiline sealihasisaldus, mis on ühtlasi suurim Eestis müüdavatest toorvorstidest. Toorvorstide populaarsus põhineb traditsioonilises, eestlastele omases maitses ning tarbijate usaldusel kvaliteedi suhtes.
Atria Eesti turundusjuhi Rene Kiisi sõnul näitab grillihooaja esimene indikatsioon tarbija liikumist odavama tootesegmendi suunas. “Eranditult igal viimasel aastal on grilllihade osakaal kasvanud, kuid tänavu teeb grillvorst come-back’i,” märkis Kiis.
Juunis Rakveres toimunud Vorstifestivalil võitis Vastse-Kuuste Jahimehe grillvorst võistluse „Väärt Vorst“ esikoha, Maks & Moorits Maitselt mahedad aga kolmanda.
Suvelihade ja –ribide nimekirjast leiab traditsioonilise maitse eelistaja Maks&Moorits, VK, Wõro kaubamärgi alt endale meelepärase toote nii klassikaliste šaslõkkide kui ka mahedamas ja vürtsikamas punases marinaadis grillribide hulgast. Maitseelamuse otsijale soovitame eelmisel aastal turule toodud ja tarbijate poolt hästi vastu võetud Vastse-Kuuste Munga maiuse grill-liha, mille imepärane maitse tuleneb marinaadi koostises olevatest küpsetest mustadest sõstradest ning mahepiprasest sinepist.
Uudisena ribisõpradele pakub Maks & Moorits Mesiseid grillribisid. Magusa tšillipipra marinaadis ribide idee on pakkuda eestlaste seas populaarseks saanud idamaiseid, Hiina köögile omaseid maitseid. Ribipulgad on ohtra lihaga ning mugavaks tarbimiseks ühekaupa lahti lõigatud. Kogu suvelihade tooraine pärineb Atria enda farmidest Eestis.
Grillnippe, toiduretsepte ja muud huvitavat leiad kodulehelt - www.atria.ee
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa