Kellele ei maitseks pitsa?

Autor: Angelica Udeküll
Vähe on selliseid toite, mida heameelega söövad nii suured kui ka väikesed, soost sõltumata. Pitsas on see salavägi olemas, olgu pitsa ise siis restorani päritolu või koduahjust võetud.
Pitsa maitsestamiseks sobib kõige paremini kasutada basiilikut, punet, tüümiani, aga ka majoraani. Mugavust annab ka pitsa maitseainesegu. Samuti võid lisamaitset anda küüslaugu lisamisega.
Kiire – valmispõhjal vürtsikas vorstipitsa
Vürtsikuse lisamiseks võid peale puistata ka teravaid jalapenoviilusid.
Tervislik - mahepitsa kanaga
Kui kana marineerimiseks ei jää aega, osta poest eelmarineeritud filee. Hästi sobivad näiteks apelsini- ja sidrunimarinaadis kanad.
Eriline - mereandidega pitsa
Mereannid aseta varakult külmkappi sulama.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa