Soust ja kartul tuleb alati appi!

Autor: Raili Mikk
Kui köögis eksperimenteerimisest villand saab, on aeg-ajalt turvaline vana hea sousti ja kartuli juurde tagasi pöörduda. Ja mis seal salata, kui nii palju uusi ja põnevaid retsepte saadaval, kipub vana klassika meelest minema.
Hakklihakaste ja guljašš tulevad alati appi! Rääkimata seene- ja vorstisoustist. Ka tavalise praekastme valmistamise nipid kuluvad marjaks ära. Kui lihtsad põhikastmed käpas, saab ka lihalõigust ja kartulist suurepärase prae.  Iga uus on ammu unustatud vana!

Hele põhikaste
Lihtne hapukoorekaste
Praekaste
Heeringa-kodujuustukaste
Kiirsoust soolaseentest
Munasoust suitsulihaga
Vorstistooganov
Sõstramaitseline hakklihakaste
Punane hakklihakaste
Guljašš
Karbonaad kartulipudru ja metsaseenekastmega
Juustu-seenekaste
Peedi-sealihakaste
Lihtne kanasoust
Kanamaksakaste
Maksakaste
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa