Küpsised, mis valmivad poole tunniga

Autor: Nädalakiri Naised
Nii lihtsaid retsepte nagu seekord pole meil ammu olnud. Aega kulub kuni pool tundi ja seejärel võid tuua lauale hõrgud küpsised, kus suhkur sel korral üsna tähtsusetus rollis on.
Lihtne - köömnekeerud
Soola kogus sõltub soola tüübist. Kõige parem on helvessool, kivisool või mõni gurmeesool. Võimalusel kasuta veskis olevaid soolasid ja pigem väldi tavalist peensoola.
Tervislik - vürtsikangid
Pasta Rosso asemel võid taina hulka lisada kõikvõimalikke ürte ja vürtse, mis meelepärased tunduvad. Võid kasutada ka erinevaid maitseainesegusid – nii Vahemere piirkonnast kui ka eksootilisematest paikadest.
Eriline - parmesaniküpsised
Munavalgekrõbinates sobib kasutada vaid väga kõva juustu, tavalise riivitud juustuga samasugust tulemust ei saa. Ära kasuta küpsistes pulbriks jahvatatud Parmesani-laadset toodet, vaid riivi juust värskena.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa