Leivast õhkub kodusoojust

Autor: Nädalakiri Naised
Hetkel, mil ahjust hakkab immitsema leivalõhna, täitub terve kodu erilise soojusega. Ja kui esimene amps veel suhu jõuab... Selle nimel tasub leiva tegemine ette võtta!
Lihtne - karask
Ahjust välja võttes kata karask rätikuga, aga ära mässi seda liiga tihedalt ümber. Liiga tihedalt kaetuna võib karask n-ö ära vettida.
Tervislik – Rootsi knäckebröd
Soovi korral võid maitsestamiseks lisada erinevaid ürte, näiteks basiilikut, aga ka magusamat sorti maitseaineid.
Eriline - linaseemneleib köömnetega
Köömned ei ole kohustuslikud, paljud inimesed ja eelkõige lapsed ei armasta köömnete spetsiifilist maitset. Võid lisada taina hulka ka erinevaid teisi seemneid ja maitseaineid.
Allikas: ajakiri Naised
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa