Tatraga sõprust looma

Autor: Nädalakiri Naised
Tatra tervislikesse saladustesse süüvides võid avastada end imestamas, miks tatar jõuab toidulauale vaid pudru kujule. Ometi annab selle erinevatest vormidest luua üllatavaid elamusi.
Lihtne - tatrasalat peekoniga
Eelista suitsupeekonit, selle maitse on intensiivne. Lihalisandina võid tegelikult lisada igasugust sinki, sobivad ka sea- ja kanaliha.
Tervislik - tatrapannkoogid
Munale allergilised inimesed võivad muna ära jätta. Muna seob küll tainast, aga selle retsepti puhul saab ka ilma hakkama, kuna taigen muutub seistes üsna tihkeks.
Eriline - tatravorm hakkliha ja punapeediga
Retsept on saanud inspiratsiooni Vene köögist, kus vormi jaoks segatakse omavahel kõik valmiskomponendid ja pannakse siis ahju küpsema.
Nõuanne: lahtist tatart keetes peab tatratangu eelnevalt mitu korda läbi pesema. Keetes ära soolaga liialda, küll hiljem saad seda maitsestada. Keetmisaeg on tatral umbes 20 minutit
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa