Uudiskiri Instagram Facebook
 
Nädalalood

Tatraga sõprust looma

Nädalalood

Tatraga sõprust looma

Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Tatra tervislikesse saladustesse süüvides võid avastada end imestamas, miks tatar jõuab toidulauale vaid pudru kujule. Ometi annab selle erinevatest vormidest luua üllatavaid elamusi.
Lihtne - tatrasalat peekoniga
Eelista suitsupeekonit, selle maitse on intensiivne. Lihalisandina võid tegelikult lisada igasugust sinki, sobivad ka sea- ja kanaliha.
Tervislik - tatrapannkoogid
Munale allergilised inimesed võivad muna ära jätta. Muna seob küll tainast, aga selle retsepti puhul saab ka ilma hakkama, kuna taigen muutub seistes üsna tihkeks.
Eriline - tatravorm hakkliha ja punapeediga
Retsept on saanud inspiratsiooni Vene köögist, kus vormi jaoks segatakse omavahel kõik valmiskomponendid ja pannakse siis ahju küpsema.
Nõuanne: lahtist tatart keetes peab tatratangu eelnevalt mitu korda läbi pesema. Keetes ära soolaga liialda, küll hiljem saad seda maitsestada. Keetmisaeg on tatral umbes 20 minutit

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool