Uudiskiri Instagram Facebook
 
Nädalalood

Wõro, Vastse-Kuuste ja Maks & Moorits panustavad talvel verivorstidele

Nädalalood

Wõro, Vastse-Kuuste ja Maks & Moorits panustavad talvel verivorstidele

PrindiSoovita sõbrale Facebook
Eesti lihaturust neljandikku omav, Wõro, Vastse-Kuuste ja Maks & Moorits kaubamärke ühendav Atri…
Eesti lihaturust neljandikku omav, Wõro, Vastse-Kuuste ja Maks & Moorits kaubamärke ühendav Atria Eesti toob algavaks talvehooajaks müüki eri pakendilahendustes kokku 79 praadi, sülti ning verivorsti ja -käkki.
Atria Eesti lihatoodete divisjoni direktori Katrin Jalase sõnul on kontserni kuuluvad kolm lihatööstust oma tooteportfelli algavaks talvehooajaks korrastanud. „Möödunud aastal liitunud lihatööstuste jaoks on see esimene ühine talv, milleks oleme oma mõnevõrra liiga pikka toodete nimistut lühendanud ja sellega kontsernisisest konkurentsi vähendanud,” tähendas Jalas.
„Ka maitsete osas oleme senisest enam konservatiivsed – uuringute ja müügitulemuste alusel ootab tarbija eksperimentide asemel klassikalisi ja traditsioonilisi maitseid,” sõnas Jalas.
„Peatähelepanu suuname verivorstide tootegrupile, mis on võrreldes ahjupraadidega hinnaklassilt odavamad ning nende tarbimisperiood pikem – kui ahjupraad on populaarne eelkõige jõulude ajal, siis verivorstide müük toimub terve talve,” lausus Jalas.
Ühe vähese lihatööstusena valmistab Atria Eesti verivorste naturaalse loomavere baasil, mis tagab toodetele traditsioonilise maitse. Veri sisaldab hulgaliselt organismile vajalikku rauda ning selle rasvasisaldus on väike, kuid vee- ja valgusisaldus suur.
Uute talvetoodetena toob Wõro müüki kergelt vürtsikad Verivorstid lambasooles ja soodsaima kilohinnaga Verikäki ning kergelt vürtsika abalihast Seaprae. VK uus toode algaval talvehooajal on Ahjupadrun, mis on kondiga sea ribiliha fooliumkarbis. Maks & Moorits keskendub jahutatud värske liha toodetele.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes