Tume õlu kõhtu heledaks ei jäta

Autor: Nädalakiri Naised
Kõhutäiteks ja toidu rikastamiseks on tume õlu geniaalne leid, sest maitse on sel talvisel mõdul kergelt magusmõrkjas ja olemine vahutavalt tummine.
Lihtne - sinepine õllekaste
Serveeri sinepist õllekastet eelkõige lihatoitudega. Taime- ja kalatoitude jaoks võib kaste olla liiga tugeva (ja ka kergelt mõrkja) maitsega.
Tervislik - õllene sealihahautis
Tegemist on sedavõrd kosutava toiduga, et lisandit polegi juurde vaja. Soovides toitu veel toekamaks teha, võib õllest sealiha serveerida munanuudlitega. 
Eriline - magus õllepäts
Õllesaia tainale ei ole vaja eraldi pärmi lisada, sest õllepärm teeb kergitustöö ära. Taina võib valmides, ilma eelkergitamata kohe ahju panna.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa