Oma Maitse veebruaris

SUURES PLAANISSõbrapäeva eel teeme lemberoogi ja räägime veidi afrodisiaakumitest.TOIDU-
TEADUS…
SUURES PLAANIS
Sõbrapäeva eel teeme lemberoogi ja räägime veidi afrodisiaakumitest.
TOIDUTEADUS
Toome searasva tagasi praepannile.
STAAR
Esilõõtsamängija Margus Põldsepp räägib intuitiivsest toidutajust ja söömisest eluülikoolis.
SALAKUULAJA
Üks proff ja üks profaan avaldavad arvamust Anni Arro uue kohviku kohta Solarise keskuses.
KOKAKOOL
Vistel-vastel, suured kuklid.
Ninaotsani ulatuva vahukooretupsuga saab alati palju nalja.
RETSEPT:
Soe lõhe-riisisalat
•    Kes on Mario Batali ja miks teda ameeriklased niiväga armastavad.
•    Teeme riisisalateid.
•    Kanada köögi eripärad.
•    Taltsutame metsikut pärmi
•    Teeme kamaga magusroogi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa