Heeringa ja kastme sõbralik kooslus

Autor: Nädalakiri Naised
Heeringa soolasus ja intensiivsus saab hoobilt uue näo, kui kalatükid kastmesse pista. Olgu see kaste siis majoneesine või magusalt terav, heeringas naljalt nina ei kirtsuta.
Kastmes heeringa valmistamiseks sobib ideaalselt traditsiooniline õrnsoolaheeringas (vaata pakendilt ka viidet matjes), mis on eelnevalt puhastatud ja töödeldud ning maitsestub kiiresti. Kilose paki eest maksad u 60 krooni ja soovi korral võid iga päev end uue kastmega üllatada. 
Lihtne - tšilline heeringas
Magusa tšillikastme leiad poest kas kastmete või idamaiste toodete letist, otsi pudelit sildiga sweet chilli.
Tervislik: karriheeringas
Kastmega heeringas säilib külmkapis mitu päeva, kuid veendu, et purk või karp on puhas ja tihedalt suletav.
Eriline: heeringas wasabi ja seesamiga
Kui su kodupoes wasabi- ja seesami-maitseainesegu ei müüda, võid selle asendada puhta wasabi ja seesamiseemnetega. Kui ka wasabi’t ei ole, on maitsestamine keerulisem, kuid koduse alternatiivina võid katsetada mädarõikaga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa