Soovid täiendada oma kokkamisoskusi?

Kokakunsti saladused on nüüd sinu ees! Ootame sind ja sinu mõttekaaslasi Oma Maitse kokakool…
Kokakunsti saladused on nüüd sinu ees!
Ootame sind ja sinu mõttekaaslasi Oma Maitse kokakoolidesse.
Juhendaja Heimar Kuuskleriga õpid tundma toiduilma mitmekesisust ning saad teada palju tähtsaid pisiasju.
Koos valmistatakse kolmakäiguline menüü.
  • Iga osaleja saab kätt proovida ning profikoka käest nõu ja nippe küsida.
  • Iga käigu järel on ühine valmistatud toitude söömine, mille juurde pakutakse ka sobivat veini.
  • Iga osaleja saab kursustel järgi proovitud menüü retseptid kaasa.
Vali välja meelepärane teema ning tule veeda mõnus ja praktiline õhtupoolik meie köögis.
Kui soovid spetsiaalset kokandusõhtut (valitud teemal) oma sõprade või töökaaslastega, küsi meie käest pakkumist.
23. märts Itaalia köök
Valmistame fenkoli-apelsinisalatit, tõelist lasanjet ja kohevat vanilli-riisipudingut.
30. märts Eksklusiivne mereannimenüü
Hind 800.–
Grillime tiigerkrevette salsa verde’ga, serveerime värskeid austreid vaarika ja rohelise pipra kastmega ning grillime marineeritud tuunikala tataki’t salatiga.
13. aprill Vahemere köök
Menüüs on grillitud köögiviljasalat baklažaanidest, suvikõrvitsast ja veel heast-paremast koos Parmesani-kanaga, klassikaline ja lihtne Prantsuse sibulasupp šalottsibulast ürtide ja mõnusate krutoonidega ning Lõuna-Prantsusmaa ja Põhja-Itaalia alade parim magus suutäis – apelsinipirukas piimašokolaadist vahuga. 20. aprill Hiina köök
Teeme vürtsikat kung pao kanafileed, mida serveerime koos aurutatud riisiga. Räägime üldse riisi keetmisest ja valmistame köögiviljatäidisega hõrke kevadrulle, pearoaks valmib sealihast vokiroog karrikastme ja riisinuudlitega.
27. aprill Magustoidud
Võtame ette neli klassikut: tiramisu ehtsast mascarpone’st, sooja šokolaadikoogi, vahepalaks 15-minutiga valmiva maasikasorbee ning lõpetuseks koorese ja suussulava brüleekreemi, mida tahaks osata teha igaüks.
4. mai Taimetoidud
Menüüs on marineeritud ja kergelt grillitud suvikõrvitsad idude ja Kalamata oliividega, ahjus röstitud pastinaagid, porgandid ja teised köögiviljad ning kõige lõpuks ahjus röstitud peedisalat rucola, Kreeka pähklite ja kirsstomatitega. Räägime kvaliteetsetest õlidest, looduslikest magustajatest ning õpime ise idusid kasvatama. 
 11. mai Grill
Alustame salatiga sinepi ja meega marineeritud sea sisefileest (rucola, kiir-marineeritud värske kurk, kapparid, apelsini viljaliha, kirsstomatid ja mahlane mee-sinepiga marineeritud seasisefilee). Siis pakume grillitud kanafileed (salat rucola, maasikate ja pekaanipähklitega) ning grillitud veise sisefilee a la filet mignon, mida serveerime rosmariinikartulite, palsamiveiniäädika siirupis hautatud šalottsibulate ja punase veini kastmega.
18. mai Kala
Teeme salatit lõhefilee confit’ist (madalal temperatuuril omas mahlas hautatud kala). Saame teada, milline näeb välja Peruu päritolu tuunikalaroog cevicche. Lõpuks praeme hõrku kohafileed, mida serveerime rucola-pesto ja aurutatud metsiku riisiga
25. mai Moodne Eesti köök
Valmistame moodsat vürtsikilu-kartulisalatit pošeeritud kanamunaga, värske herne püreesuppi soolatud siiakalaga ja vasikalihahautist kodumaiste köögiviljadega. Räägime sellest, kuidas kohandada rahvusvahelised bestsellerid kodumaise tooraine ja eestlase maitsemeelega.
2. juuni Suvesalatid ja kastmed
Suvisele liha grillimisele mõeldes teeme tutvust sinna juurde sobivate kastmete ja salatitega. Teeme Caprese salatit, seda õiget klassikat (tomatid, pühvli-mozzarella, basiilik ja uhmris segatud ürtidest valmistatud kaste). Saame teada, kuidas valmib ehtne adžikakaste. Retsept pärineb ühelt Peipsi ääres elavalt eakalt kokalt – kaste on lihtne, kuid alati toimiv ja võrratu maitsega. Serveerime koos grillitud sea sisefileega. Õpime valmistama aïoli’t nii Prantsuse kui ka Hispaania moodi. Lõpetame tomati-virsikusalsaga
Kokakoolid toimuvad Oma Maitse köögis Tallinnas aadressil Maakri 23a algusega kell 18.00.
Ühe kursuse hind 600.–
Lisainfot küsi aadressil raili.mikk@kirjastus.ee või telefonil 56 490 929.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa