Soe võileib kui gurmeeroog

Autor: Nädalakiri Naised
Nii lihtne asi nagu võileib võib osutuda tõeliseks elamuseks, kui veidikegi vorstiletist kaugemale piiluda. Nädalavahetusel, kui aega rohkem, on soe võileib just see, millega oma päeva alustada.
Lihtne: ciabatta päikesekuivatatud tomati ja mozzarellaga
Ciabatta on pehme Itaalia sai, mida müüakse ka kõikides suuremates Eesti poodides. Saadaval on nii tumedaid kui ka heledaid ciabatta’sid, nii pätsi kui ka kuklite kujul.
Tervislik: täistera-quesadilla kalkuniga
Quesadilla on Mehhiko-pärane soe suupiste, mis valmistatakse tortiljast, kuid erinevalt levinud vrapist volditakse tortilja kokku ja soojendatakse pannil.
Eriline: klubivõileib kanaga
Klubivõileib, Ameerikas 19. sajandi lõpul loodud club sandwich, on traditsiooniline kolmekihiline võileib, mida sageli serveeritakse majoneesikastme ja friikartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa