Tere toorjuustud pakuvad piirituid võimalusi

Vastavalt oma fantaasiale võid Tere toorjuustusid kasutada nii soolaste kui magusate toitude …
Vastavalt oma fantaasiale võid Tere toorjuustusid kasutada nii soolaste kui magusate toitude valmistamisel, et luua hõrgutis just enda maitsele. Pehme määritava konsistentsiga toote põhikomponentideks on kohupiim ja rõõsk koor. Tere toorjuustud sobivad hästi võileivakatteks, kookide ja tortide valmistamiseks ning püreesuppidele maitse ja sametise konsistentsi andmiseks.
Suitsukana wrap
neljale
  • 4 pehmet nisutortillat
  • 100 g Tere toorjuustu hapukurgi ja tilliga
  • jääsalatit
  • 2 suitsukana koiba
  • 1 punane paprika
Määri tortilladele peale toorjuustu. Aseta peale jääsalat, puhastatud ja tükeldatud suitsukanaliha ja paprikaviilud. Keera tihedalt rulli ja lõika pooleks. Serveeri kohe.
Täidetud ahjukartulid
neljale
  • 8 keskmist kartulit
  • 200 g Tere toorjuustu küüslaugu ja sibulaga
  • 1 purk tuunikalatükke vees
  • 1 väike purk konserveeritud maisi
  • 100 g riivjuustu
  • 3 sl hakitud lehtpeterselli
  • soola ja musta pipart
Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Jahuta ja lõika pooleks. Eemalda lusikaga kartuli sisu kaussi. Lisa toorjuust, nõrutatud tuunikala, mais, riivjuust ja petersell. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta sega tagasi kartulipoolikutesse ja küpseta 200 kraadises ahjus 15 minutit.
Vaata videosid toidutegemisest: www.tere.eu/retseptid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa