Selveris kuni 27.oktoobrini kvaliteetne Granaria duruminisupasta soodushinnaga!

Kõrgekvaliteedilise pasta valmistamiseks tuleb arvestada põhitõega, et kvaliteetse toote saam…
Kõrgekvaliteedilise pasta valmistamiseks tuleb arvestada põhitõega, et kvaliteetse toote saamiseks, tuleb kasutada kvaliteetset toormaterjali. Just sellist põhimõtet jälgides valmistatakse Granaria pastat Itaalias.
Durumnisujahu on teisisõnu kõvanisujahu. Durumnisu sisaldab rohkesti gluteeni, kuid küpsetamiseks see jahu ei sobi. Durumnisujahust saab valmistada kvaliteetpastat, mis on maitsev ja keetmisel hoiab hästi oma vormi ning ei lagune laiali.
Midagi kiiret ja maitsvat!

Pasta kukeseente ja kanalihaga juustukastmes
Koostis:
  • Kanaliha 350g
  • Kukeseened 100g
  • Merevaik kukeseentega 1 tops
  • Kohvikoor 10% väike pakk
  • Granaria Penne Rigate (pliiatsmakaron) 200g
  • Oliiviõli (pasta keeduveele)
  • Soola, valget pipart
Valmistamine
1.    Pruunista pannil kanaliha ja kukeseened. Maitsesta soola ja valge pipraga.
2.    Keeda pasta. Keeduvette lisa natukene oliiviõli ning soola. Keeda pastat peaaegu valmimiseni ja kurna.
3.    lisa kurnatud pasta pannile kukeseente ja kanaliha juurde. Sega hoolikalt
4.    lisa segule merevaik ning lase ühtlaselt sulada (sega, et sulamine oleks ühtlasem ning et merevaik ei kõrbeks)
5.    lisa peale kohvikoor ning kuumuta keemiseni

Riivi peale parmesan juustu ning kaunista basiiliku lehega.

Head isu!
LOE EDASI
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa