Wõro ja VK tõid turule uued viinerid

Alates oktoobrikuust on Wõro ja Vastse-Kuuste viineriportfellis kokku kolm uut toodet -  mahedamaits…
Alates oktoobrikuust on Wõro ja Vastse-Kuuste viineriportfellis kokku kolm uut toodet -  mahedamaitselisene Wõro Wiiner, kergelt suitsutatud Wõro Kanawiiner ning suure lihasisaldusega VK Viiner.

Uued viinerid on kooritud ning pakendatud mugavasse 300-grammisesse pakendisse. Uued viinerid on taskukohase hinnaga ning neid tasub maitsta!
Põnevaid retsepte leiad www.lihatoidud.ee ja www.lihakokad.ee
 
Corn Dog Wiinerist
Wõro Wiiner 1 pk
Taigen:
Kanamuna 1 tk
Maisijahu 4 spl
Nisujahu 1 spl
Küpsetuspulbrit ½ tl
Paprikat 1 pisem
Jalapenot 3 viilu
Vahukoort 1 dl
Soola, suhkrut
Toiduõli 4 dl
Kaste 1
Cheddarjuustu kastet 5 spl
Hapukoort 3 spl
Kaste 2
Purustatud tomatit 5 spl
Küüslauku 1 küüs
Soola, musta pipart
Peterselli
Torka viinerid grilltikkude otsa ja sega kausis taignaained. Lase taignal pool tundi seista. Soovi korral võid tainast maitsestada näiteks karri või sinepiga. Kuumuta paksupõhjalises potis õli. Kasta viinerivardad esmalt taignasse ja seejärel küpseta kuumas õlis kuldpruuniks. Serveeri koos erinevate kastmete ja grillitud aedviljadega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa