Neh läheb Pariisi

 Vastavatud gurmee-restoran Neh on taas toiduelu keskmes. Nimelt esitleb peakokk Peeter Pihel…
 Vastavatud gurmee-restoran Neh on taas toiduelu keskmes. Nimelt esitleb peakokk Peeter Pihel 22.-24. jaanuarini Pariisis toimuval toidu ja disaini ühisfoorumil “Paris des chefs” koostöös ehtekunstniku Kadri Mälguga väljakutsuvat kava “Veri ei maga kunagi”. Selle eelesitlusest saad osa sinagi, kui lähed maitsma 16. jaanuaril kell 15.00 restorani Neh spetsiaalset kolmekäigulist erimenüüd, mis loodudki eesseisva sündmuse jaoks. Hind reserveerimisel maksab ühele külastajale 25 eurot (391.- krooni).
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa