Põhjamaade superkokad tulevad Tallinnasse

  Käesoleva aasta algul avarduvad mõneks kuuks meie võimalused ehedat Põhjala toitu mait…
 
 
Käesoleva aasta algul avarduvad mõneks kuuks meie võimalused ehedat Põhjala toitu maitsta.

Põhjala toit pole enam teab mis uus mõiste. Asjaga on rohkem kursis kogu meie piirkonna restoranide peakokad, kes oma toiduvalmistamise põhimõtteid mujalegi maailma viia tahavad. Et aimu saada, mis asju nad ajavad, teevad vastastikku juba mitmendat aastat külalisesinemisi Helsingi ja Eesti peakokad. Alates kolmapäevast, 12.jaanuarist, pakub restoranis Kaerajaan Soome traditsionilist menüüd Helsingi üks parimaid restorane Aino.
„Menüüs saavad olema lammas ja part ning maiasmokkadele kindlasti ka üks põnev dessert “, meelitab Kaerajaani peakokk Tony Sal Saller kliente restorani sisse astuma.
Nädal hiljem, 19. jaanuaril, saabub Tallinna mullu Soome Aasta restoraniks valitud Juuri, mille huvitava käekirjaga roogi saab mekkida restoranis Sfäär.
Projekti eestvedaja Aivar Hanson lubab, et oodata on veel teisigi Soome, Norra ja Taani tuntud restoranide külaskäike. Õige pea tutvustab ennast restoranis Ö Soome kõige uuem Michelini tähega restoran Luomo. Siis on järg Kopenhaageni ja Oslo restoranide käes.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa