Viru Keskuses avati uus kohvik

 Viru Keskuse 4. korrusel avas uksed kohvik Cafe More. Kohviku loomise idee on olnud selle eest…
 
Viru Keskuse 4. korrusel avas uksed kohvik Cafe More. Kohviku loomise idee on olnud selle eestvedajale Angeelika Kangile pikaaegne unistus, et oma retsepte teistegagi jagada, pakkuda tõeliselt head toitu ja kvaliteetset kohvi. “Kohviku kontseptsiooni inspireerisid erinevate metropolide kohvikukultuurid. Pariis inspireeris pagari- ja kondiitritoodetega, London oma kaasaegse toidukultuuriga ning Stockholm oma küpsetiste ning kohviga,“ lisas Kang.
Kohviku peakokk on Iiri päritolu Brendan O'Sullivan. Menüü keskendub siin eelkõige hommiku- ja lõunaeinetele ja nende roogade ühisnimetajaks on tervislikkus. Hommikusöökidest soovitab Angeelika kohviku valmistatud müslit ökojogurtiga või hoopis traditsioonilist omletti koos värskelt pressitud apelsini- või porgandimahlaga. „Hommikust õhtuni on meil valikus ka värsked, otse ahjust tulnud kardemoni-, mooni- ja kaneelisaiad ning muffinid,“ lisas Kang. Lõunasöökidest toob Kang esile tervisliku kõrvitsa-, läätse- ja peedipüreesupi valiku.
Hea kohvielamuse eest vastutab rahvusvaheliste tiitlitega pärjatud kohviekspert Ave Pilt. Tema sõnul on kohvi valmistamine omaette kunst, mida tuleb õppida. „Hea barista oskab ja suudab kliendini viia kvaliteetkohvis peituvad maitsenüansid ning innustab inimesi hindama kohvinaudingut ja hetke iseendale,“ on Ave kindel. Kohvikus pakutakse espressopõhiseid jooke ning mitmeid kohvikokteile.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa