Jätku sooja leiba!

Isetehtud leivaga kaasneb mingi seletamatu müstika. Leivategu seevastu pole mingi salapärane värk, see on lihtsam, kui oskad arvata.
Leivale sobib paras annus aukartust, kuid kui esimene leivategu on jäänud ebaõnnestumishirmu taha, siis pole mul põhjust vaikida. See ettevõtmine on lihtsam, kui sa oskad arvata, kuid tulemus loob kodus õhkkonna, mida ei asenda ükski poeleib. Kodune leivategu toob sinu ellu uue “lemmiklooma” ehk kogukonna asjalikke mikroorganisme, kelle arenguks tuleb luua soodsad tingimused. Nii nagu näiteks koera vaimustus oma peremehest aitab viimasel enesetunnet upitada, nii ei jää tunnustuseta ka koheva leiva valmistanud koduleibur.

INSPIRATSIOONI AMMUTAMISEKS VAATA RETSEPTE
Leivajuuretis
Juuretise valmistamine samm-sammult
Minu esimene leib
Manija Vilma lihaleib
Koduse rukkileiva tegemise õpetus
Tume siirupileib
Puuviljaleib
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa